back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στη Λέρο διέμενε ο 38χρονος Κρητικός που βρέθηκε αποκεφαλισμένος στο λιμάνι του Πειραιά

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣτη Λέρο διέμενε ο 38χρονος Κρητικός που βρέθηκε αποκεφαλισμένος στο λιμάνι του Πειραιά

Στη Λέρο διέμενε ο άτυχος άντρας, ηλικίας περίπου 38 ετών που βρέθηκε αποκεφαλισμένος στον Πειραιά την περασμένη Πέμπτη από άντρες του λιμενικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ταυτοποίησή του έδειξε ότι πρόκειται για άνδρα 38 ετών από το Ηράκλειο της Κρήτης που τα τελευταία χρόνια είχε φύγει από τον τόπο του στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τα ναρκωτικά.

Όπως ήταν γνωστό στους κατοίκους της Λέρου, ο άτυχος άνδρας, είχε μπλεχτεί στα δίχτυα των ναρκωτικών από τα οποία παλευε να ξεμπλέξει με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια να διαμένει μόνιμα, στο νησί της Αρτέμιδος, προσπαθώντας να αλλάξει σελίδα στη ζωή του.

Σύμφωνα με το FlashNews.gr, περίπου μια εβδομάδα πριν βρεθεί το πτώμα του στο λιμάνι του Πειραιά, σε σημείο που δένουν τα καράβια με προορισμό την Κρήτη, ο άτυχος 38χρονος πήγε από το μαγαζί του αδελφού του και τον αποχαιρέτησε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αδελφός του δέχτηκε τηλεφώνημα από τις αρχές ότι το αποκεφαλισμένο και ακρωτηριασμένο πτώμα που εντοπίστηκε στον Πειραιά, ανήκει στον 38χρονο αδελφό του, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί τις τελευταίες ημέρες.

Η μακάβρια είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην οικογένεια, τους συγγενείς και φίλους του άτυχου άντρα ενώ η κατάσταση στην οποία βρέθηκε το πτώμα γεννά ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά για τις συνθήκες του θανάτου του και για τους δράστες που κρύβονται πίσω από το αποτρόπαιο έγκλημα.

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ