back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σημαντικά έργα ανακοίνωσε ο Έπαρχος κ. Γιάννης Θεμέλαρος

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣημαντικά έργα ανακοίνωσε ο Έπαρχος κ. Γιάννης Θεμέλαρος

Εγκρίθηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου η σύναψη των παρακάτω διαβαθμιδικών συμβάσεων μετά από εισήγηση του Επάρχου Καλύμνου κ. Θεμέλαρου :

1.- Διαβαθμιδική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Λέρου για την εκτέλεση του έργου «Αγκυροβόλιο τουριστικών σκαφών στα Άλιντα νήσου Λέρου». Το έργο, προϋπολογισμού 1.280.000 ευρώ, είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

2. Διαβαθμιδική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Πάτμου για την πράξη «Επικαιροποίηση υφιστάμενης μελέτης αποχέτευσης Γροίκου Ν. Πάτμου» . Η Περιφέρεια αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση του έργου προϋπολογισμού 75.000 ευρώ και

3. Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Λέρου για το έργο «Επέκταση και Εκσυγχρονισμός Κτιρίου Σφαγείου και Εξοπλισμού Σφαγείου Δήμου Λέρου». Η Περιφέρεια αναλαμβάνει τη χρηματοδότηση του έργου προϋπολογισμού300.796 ευρώ

Επίσης εγκρίθηκαν από την οικονομική επιτροπή οι όροι δημοπράτησης για τα παρακάτω έργα:

1. Καθαρισμός και κλάδευση δέντρων επαρχιακού οδικού δικτύου νήσου Καλύμνου , προϋπολογισμού 24.800 ευρώ.

2. Αντιστήριξη τμήματος οδού από Γαιδουρόραχο προς Μυρτιές νήσου Καλύμνου», προϋπολογισμού 383.000 ευρώ.

Τέλος υπογράφηκε με τον ανάδοχο, η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση Περιβάλλοντα χώρου Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑΜΕΑ στην Κάλυμνο», προϋπολογισμού 112.000 ευρώ.

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ