back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σ. Λουλουδιάς: Ανικανότητα και απραξία εις βάρος μιας ολόκληρης κοινωνίας

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣ. Λουλουδιάς: Ανικανότητα και απραξία εις βάρος μιας ολόκληρης κοινωνίας

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Στέλιος Λουλουδιάς στο οποίο αναφέρονται τα κάτωθι:

Με μια τουριστική σεζόν που ήδη , από τον Απρίλη, έχει ξεκινήσει ελπιδοφόρα και την ίδια στιγμή που όλα τα νησιά βουλιάζουν από επισκέπτες , δυστυχώς , για μια ακόμα φορά το νησί μας αποτελεί εξαίρεση , γιατί πολύ απλά βιώνει την ανικανότητα ενός δημάρχου που άπραγος χωρίς καμιά πρωτοβουλία και το κυριότερο χωρίς θέληση “απολαμβάνει” την Πύλη Εισόδου-Εξόδου να είναι κλειστή.

Για ακόμα μια φορά, ο κ. Κόλιας, περιορίστηκε στις μεγαλεπήβολες φανταστικές του δεσμεύσεις για ανοιχτή Πύλη και μάλιστα από τα μέσα Μαΐου. Ή τον έχει συνεπάρει τόσο πολύ το όραμα ή εμείς όλοι ζούμε σε ένα παράλληλο σύμπαν και δεν βλέπουμε την πραγματοποίηση των δεσμεύσεών του…

Κύριε δήμαρχε, είναι νομίζω ακόμα καιρός να αντιληφθείτε και να ομολογήσετε την ανεπάρκειά σας και την ζημιά που προξενείτε στην Λέρο και να παραιτηθείτε . Μην ακούτε αυτά που λένε για τον καπετάνιο και το καράβι του. Το καράβι είναι στον πάτο και ο μόνος που επιπλέει είστε εσείς γιατί πολύ απλά δεν έχετε κανένα πολιτικό βάρος.
Με την παραίτησή σας αυτή ίσως και να διασωθεί κάτι από την θητεία σας , αν δεν βρεθείτε βέβαια έκπτωτος με δικαστική απόφαση για λόγους τους οποίους γνωρίζετε και ποτέ δεν είχατε το σθένος να εξηγήσετε στους Λεριούς.

Φυσικά όλο αυτό η αλαζονεία σας και οι συμβουλάτορές σας θα το εκλάβετε σαν μια ακόμα πολιτική επίθεση , όμως είναι πιο φρόνιμο να το δείτε σαν παραίνεση και να πάρετε τον δρόμο που πρέπει λέγοντας απλά <Συγγνώμη! Στάθηκα κατώτερος των περιστάσεων!>

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ