Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πάτμου, ότι το Θ/Γ σκάφος «LIBERTA» σημαίας Η.Π.Α, το οποίο έπλεε νοτιοδυτικά της νήσου Πάτμου, με έξι (06) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, βρισκόταν σε δυσχερή θέση, λόγω μηχανικής βλάβης.
Άμεσα στο σημείο κατέπλευσε πλωτό περιπολικό του Λιμενικού Σώματος – ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΕΙΡΗΝΗ» Ν.Π. 14, το οποίο ρυμούλκησε με ασφάλεια το «LIBERTA» στο λιμένα Σκάλας Πάτμου.
Από τη Λιμενική Αρχή Πάτμου απαγορεύτηκε ο απόπλους του «LIBERTA» μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.
lerosnews.gr

















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"