Η Δημοτική Αρχή, συμπαραστέκεται στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση ενάντια στο μέτρα της διαθεσιμότητας που προωθεί η κυβέρνηση χωρίς καμία διαβούλευση με τους Ο. Τ. Α.
Με αυταρχικές πρακτικές του προηγούμενου αιώνα, υποβαθμίζει το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης, την απογυμνώνει από το συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο της, να διατηρεί την κοινωνική συνοχή και να προσφέρει υπηρεσίες στους δοκιμαζόμενους πολίτες.
Συμφωνεί πλήρως με την απόφαση της ΚΕΔΕ και κλείνει το δήμο Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη. Λόγω της τουριστικής περιόδου η υπηρεσία καθαριότητας θα εργαστεί Δευτέρα και Τέταρτη, όπως και οι παιδικοί σταθμοί, σεβόμενοι τις ανάγκες και προβλήματα των δημοτών μας.
Αναμένοντας την ψήφιση ή μη του πολυνομοσχεδίου την Τετάρτη και ανάλογα με τις εξελίξεις, θα αποφασίσουμε την Πέμπτη για περαιτέρω κινητοποιήσεις ή όχι.
















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025