back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ψάχνεις δουλειά; Όλοι οι σπουδαστές της Anko εργάζονται

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΨάχνεις δουλειά; Όλοι οι σπουδαστές της Anko εργάζονται

ANKO ACADEMY – ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΕΡΟ!


Εδώ και μερικές μέρες επισκεπτόμαστε τους σπουδαστές μας στον εργασιακό τους χώρο. Όλοι οι σπουδαστές εργάζονται σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στα τμήματα της Κουζίνας, Reception Υποδοχή, Bar, Spa αλλά και σε εστιατόρια ως Μάγειρες.

Οι προϊστάμενοι μας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την αποδοτικότητα, το επίπεδο γνώσεων, την προσαρμοστικότητα και την ομαδικότητα των σπουδαστών της σχολής. Οι σπουδαστές από την πλευρά τους είναι ευχαριστημένοι από την εργασία τους το περιβάλλον και ικανοποιημένοι για την άμεση εφαρμογή των γνώσεών τους. 

Οι προϊστάμενοι στην πλειονότητα τους μας δήλωσαν από τώρα ότι θέλουν να επαναπροσλάβουν τους σπουδαστές στην επόμενη σεζόν και να τους αναβαθμίσουν.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι οι σπουδαστές νεαρής ηλικίας από 16 ετών έως 22 χωρίς επαγγελματική εμπειρία διατελούν αμειβόμενη πρακτική άσκηση. Ενώ οι σπουδαστές με επαγγελματική εμπειρία εργάζονται σε θέση με κανονική σύμβαση εργασίας.

Νιώθουμε περηφάνια για τους σπουδαστές μας, εκτίμηση για τους καθηγητές & συνεργάτες μας, και ένα μεγάλο Ευχαριστώ στις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με την σχολή, επιλέγουν προσωπικό από τον τόπο μας και στηρίζουν την Τουριστική εκπαίδευση.

Ύστερα από παρότρυνση πολλών διευθυντών ξενοδοχείων, Chef και βάσει των πραγματικών αναγκών της αγοράς εργασίας η ANKO λειτουργεί από φέτος και ως Ι.ΙΕΚ, για δημιουργία Στελεχών στον Τουρισμό στα Επισιτιστικά και στο Spa.

Ενημερωθείτε για όλες τις ειδικότητες του Ι. ΙΕK στο www.anko.edu.gr

Με εκτίμηση για Γραφείο προώθησης στην Απασχόληση

Για όλες τις εξελίξεις της Σχολής και τις επαγγελματικές προοπτικές βρείτε μας στο facebook https://www.facebook.com/AnkoAcademy

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ