back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2014- 66η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 7ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2014- 66η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμος Λέρου σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λέρου – Καλύμνου και Αστυπάλαιας, τις Αρχές και τους Φορείς του νησιού κατήρτισε το παρακάτω πρόγραμμα για τον εορτασμό της 7ης Μαρτίου:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07-3-2014

Ώρα 08:00 π.μ Έπαρση σημαίας στον ιστό του Μνημείου Πεσόντων της “Β. ΟΛΓΑΣ”΄ στο Λακκί. Τιμές θα αποδώσει Διμοιρία 588 ΤΕ.

Ώρα 10:10 π.μ Συγκέντρωση αντιπροσωπειών, σχολείων και λοιπών τμημάτων με τα λάβαρα και τις σημαίες τους έξω από τον Ιερό Ναό Αγ .Νικολάου στο Λακκί.

Ώρα 10:25 π.μ Προσέλευση επισήμων και Αρχών στο Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου τιμές θα αποδώσει η Διμοιρία 588 ΤΕ .

Ώρα 10:30 π.μ Έναρξη Δοξολογίας χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπλαίας κ.κ. Παϊσίου.

Ώρα 11:00 π.μ Μετάβαση στην πλατεία Π. Ρούσσου των επισήμων και του κοινού, όπου θα ψαλλεί Τρισάγιο στην Προτομή του αείμνηστου Π. Ρούσου πρωτεργάτου ενσωματώσεως.

• Καταθέσεις στεφάνων. Τιμές θα αποδώσει Διμοιρία 588 ΤΕ.

• Εκφώνηση πανηγυρικού από τον κ. Ζαΐρη Δημήτριο καθηγητή Επαγγελματικού Λυκείου Λέρου. (Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν ο πανηγυρικός της ημέρας θα εκφωνηθεί εντός του ιερού ναού μετά το πέρας της δοξολογίας ).

Ώρα 11:15 π.μ Έναρξη παρέλασης από το Νοσοκομείο προς το Δημοτικό Στάδιο Λακκίου.

Ώρα 18:00 μ.μ Υποστολή σημαίας από τον ιστό του Μνημείου Πεσόντων της “Β. ΟΛΓΑΣ” στο Λακκί Λέρου, μερίμνη του 588 ΤΕ.

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στον Εορτασμό, Υπηρεσίες, Σχολεία κλπ, να εφαρμόσουν το σχέδιο “ΕΟΡΤΕΣ – ΤΕΛΕΤΕΣ” που σας έχουν κοινοποιήσει προς αποφυγή προβλημάτων.

Παρακαλείται η ΥΝΤΕΛ για την τοποθέτηση των όπλων (χιαστί) στο μνημείο, το δε Α.Τ. Λέρου για την τήρηση της τάξης στους προαναφερόμενους χώρους.

Το παρών πρόγραμμα επέχει και θέση πρόσκλησης.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ