back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόεδρος ξενοδόχων Λέρου – Λειψών: “Δεν έχει κατατεθεί και δεν έχει εγκριθεί καμία μελέτη για την πύλη εισόδου-εξόδου της Λέρου”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠρόεδρος ξενοδόχων Λέρου - Λειψών: "Δεν έχει κατατεθεί και δεν έχει εγκριθεί καμία μελέτη για την πύλη εισόδου-εξόδου της Λέρου"

Ο πρόεδρος του συλλόγου ξενοδόχων Λέρου και Λειψών κ. Μανώλης Μαθιουδάκης, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο AIGAIO TV ότι δεν έχει κατατεθεί και δεν έχει εγκριθεί καμία μελέτη προκειμένου να λυθεί ο γόρδιος δεσμός με το θέμα της πύλης εισόδου-εξόδου στη Λέρο, σε αντίθεση με τα λεγόμενα του δημάρχου Λέρου κ. Μιχάλη Κόλια, ο οποίος διαβεβαιώνει ότι το θέμα θα έχει τακτοποιηθεί μέχρι τέλος του έτους.

Επίσης, αναφέρθηκε αναλυτικά στους στόχους και τις προτεραιότητες των ξενοδόχων Λέρου – Λειψών, προκειμένου να συμβάλλουν στην περαιτέρω προώθηση του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής, συμφωνώντας εν μέρει με την πολιτική του κ. Κόλια, ενώ αναφέρθηκε και στην σημαντική δράση του ΚΟΙΣΠΕ Λέρου. Δείτε παρακάτω απόσπασμα της εκπομπής “Τα Νέα της Λέρου” που επιμελείται και παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και συνεργάτης του LEROS NEWS Νίκος Ιγνατίδης.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ