back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πλαστογραφία καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος Στυλιανός Λουλουδιάς

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠλαστογραφία καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος Στυλιανός Λουλουδιάς

Θύμα πλαστογραφίας φαίνεται πως έπεσε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κ. Στυλιανός Λουλουδιάς ο οποίος με έκπληξη και οργή ύστερα από έγγραφο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου διαπίστωσε ότι κάποιος κακόβουλος είχε πλαστογραφήσει την υπογραφή του απευθυνόμενος προς μία σειρά Αρχών και υπηρεσιών και επικαλούμενος το όνομα και την ιδιότητά του εμφανιζόταν να καταγγέλλει μια σειρά από περιστατικά που έλαβαν χώρα με επίκεντρο τις οφειλές αιρετών προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Λ..

Ύστερα από αυτό και για την αποκατάσταση της αλήθειας, ο κ. Λουλουδιάς υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου και απέστειλε το παρακάτω έγγραφο προς το Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου, την Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου, τον Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου.  Αναλυτικά το έγγραφο του κ. Λουλουδιά αναφέρει:                                                                                                                                          

Θέμα: Πλαστογράφηση αναφοράς που φέρεται να σας έχω αποστείλει

Συνημ.: η εν θέματι «αναφορά» 

Αξιότιμη(ε) Κυρία(ε),

Τυγχάνω δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Λέρου από 1-1-2011, εκλεγείς με την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας. Τον Απρίλιο του 2011, μετά από πληροφορίες που είχα ότι αρκετοί εκ των συναδέλφων μου στο Δημοτικό Συμβούλιο είχαν ήδη προ της εγκατάστασης της νέας δημοτικής αρχής ανεξόφλητες οφειλές προς τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Λέρου (Δ.Ε.Υ.Α.Λ.), υπέβαλλα προς την εν λόγω δημοτική επιχείρηση αίτηση, προκειμένου να πληροφορηθώ αν οι πληροφορίες αυτές είχαν όντως κάποια βάση. Ο λόγος ήταν ότι, συμφώνως προς το άρθρο 15 Ν. 3852/2010, οι οφειλές μεταξύ άλλων και προς Δ.Ε.Υ.Α. αποτελούν λόγο ασυμβιβάστου (ή αντίστοιχα έκπτωσης) αναφορικώς με την ιδιότητα του δημάρχου ή του δημοτικού συμβούλου. Πράγματι, η Δ.Ε.Υ.Α.Λ. με το υπ’ αρ. πρωτ. 845/6-6-2011 έγγραφό της, επιβεβαίωσε το γεγονός αυτό και μου ενεχείρισε πίνακα με τα ονόματα αιρετών που εφέροντο να οφείλουν χρήματα στην επιχείρηση. Για το θέμα αυτό, για προσωπικούς λόγους επέλεξα συνειδητώς να μην επανέλθω και αυτή ήταν η τελευταία φορά που ήρθα καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με κάποια Αρχή επ’ αυτού.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν την έκπληξη, την αγανάκτηση και την οργή μου, όταν έλαβα ταχυδρομικώς το υπ’ αρ. πρωτ. 5016/112/18-1-2012 έγγραφο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με το οποίο μου κοινοποιήθηκε η διαβίβαση της ….. «αναφοράς» μου προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου λόγω αρμοδιότητας της υπηρεσίας. Χωρίς χρονοτριβή επικοινώνησα τηλεφωνικώς με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, από την οποία ζήτησα να λάβω με τηλεομοιοτυπία την εν λόγω «αναφορά» που εμφανιζόμουν να έχω συντάξει ο ίδιος. Πράγματι, η εν λόγω «αναφορά» μου εστάλη και έτσι είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω και ιδίοις όμμασιν το γεγονός ότι κάποιος – άγνωστος εις εμέ – είχε πλαστογραφήσει την υπογραφή μου απευθυνόμενος προς μία σειρά Αρχών και υπηρεσιών και επικαλούμενος το όνομα και την ιδιότητά μου εμφανιζόταν να καταγγέλλει μια σειρά από περιστατικά που έλαβαν χώρα με επίκεντρο τις οφειλές αιρετών προς τη Δ.Ε.Υ.Α.Λ., για τα οποία σας δηλώνω ευθαρσώς ότι έχω πλήρη άγνοια.

Για το θέμα αυτό έχω ήδη υποβάλει την από 2-2-2011 έγκλησή μου κατ’ αγνώστου προς τον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, με την οποία εξαιτούμαι την τιμωρία των υπαιτίων της πλαστογραφίας αυτής.

Δια της παρούσης θα ήθελα ομοίως να διαβεβαιώσω για άλλη μία φορά με τον πλέον επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο ότι η στερούμενη ημεροχρονολογίας, συνημμένη στην παρούσα «αναφορά» που φέρομαι να έχω υποβάλλει προς τις υπηρεσίες προς τις οποίες απευθύνεται, δεν έχει συνταχθεί από εμένα και η υπογραφή που φέρει δεν ανήκει εις εμέ.
Πηγή: Εφημερίδα Πνοή της Λέρου 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ