back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Περίληψη διακήρυξης για την ανάδειξη αναδόχου υπηρεσίας «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΛΙΜΕΝΑ ΛΕΡΟΥ»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠερίληψη διακήρυξης για την ανάδειξη αναδόχου υπηρεσίας «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΛΙΜΕΝΑ ΛΕΡΟΥ»

1. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάτμου, προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου της υπηρεσίας «ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΛΙΜΕΝΑ ΛΕΡΟΥ», με προϋπολογισμό 34.471,20€ (μη συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.) και κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή. Η υπηρεσία θα παρασχεθεί για διάστημα ενός έτους από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν τους όρους, να ζητήσουν πληροφορίες και να παραλάβουν την διακήρυξη του διαγωνισμού κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 – 15:00 στα γραφεία του ημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάτμου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 22473 60307, fax επικοινωνίας: 22470 33355, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία: Γεώργιος Καρακατσάνης.

3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την 5η Ιουνίου 2015, ημέρα Παρασκευή, με ώρα λήξης κατάθεσης προσφορών 11:00 π.μ., στο γραφείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάτμου, στη Χώρα Πάτμου.

4. Στο διαγωνισμό θα γίνουν δεκτά φυσικά και νομικά πρόσωπα που απασχολούνται με την παροχή υπηρεσιών καθαριότητας δημόσιων χώρων, συνεταιρισμοί καθώς και ενώσεις παρόχων που θα υποβάλλουν κοινή προσφορά.

5. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους εξακοσίων ογδόντα εννέα ευρώ και σαράντα δύο λεπτών (689,42€) και ισχύ τουλάχιστον έξι (6) μηνών από την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι τουλάχιστον έξι (6) μήνες από την ημερομηνία υποβολής τους.

6. Η υπηρεσία χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους.

7. Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού θα εγκριθεί από το ιοικητικό Συμβούλιο του ημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάτμου.

8. Οι ενδιαφερόμενοι θα λαμβάνουν την διακήρυξη και τα λοιπά τεύχη του διαγωνισμού από το ημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάτμου, καταβάλλοντας το αντίτιμο των δέκα ευρώ (10,00€).


Ο Πρόεδρος

Γρηγόριος Στόικος 

Δήμαρχος Πάτμου

Κατεβάστε το τεύχος της μελέτης πατώντας εδώ

Κατεβάστε το τεύχος της διακήρυξης πατώντας εδώ

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ