back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΠΑΤΜΟΣ: Μοναδικές στιγμές πνευματικής ανάτασης στο 13ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠΑΤΜΟΣ: Μοναδικές στιγμές πνευματικής ανάτασης στο 13ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής

Με την 5η Συναυλία «Μουσική από την Εσθονία» έληξε το 13ο Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου.

Απολογισμό του Φεστιβάλ έκανε με σύντομη ομιλία της η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Νομική Μαύρου, η οποία ευχαρίστησε όλους και καθένα ξεχωριστά αυτούς που βοήθησαν στη Φετινή πραγματοποίησή του. Σύντομο απολογισμό έκανε και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Άλκης Μπαλτάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιλογή και την επιτυχία των συναυλιών.

Χαιρετισμό επίσης έκανε και Δήμαρχος Πάτμου Γρηγόρης Στόικος, ο οποίος μεταξύ των άλλων τόνισε: «Φτάνοντας στο τέλος του 13ου Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής πρέπει να ομολογήσουμε, ότι από την Παρασκευή 30 Αυγούστου μέχρι και την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου δηλαδή για έξι (6) ημέρες ζήσαμε σʼ αυτό τον Ιερό Χώρο της Αποκάλυψης μοναδικές στιγμές πνευματικής ανάτασης κι έντονου Θρησκευτικού μεγαλείου.

Γιʼ άλλη μια φορά αποδείχτηκε, ότι το Θρησκευτικό Φεστιβάλ Πάτμου είναι μοναδικό, γιατί συνδυάζει τον Πολιτισμό, την Παράδοση, την Ιστορία, τη Θρησκεία και το φυσικό κάλλος. Γιʼ άλλη μια φορά αποδείχτηκε, ότι το νησί της Πάτμου δια μέσου του Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής προσφέρει στους επισκέπτες και στους κατοίκους του μοναδικό Πνευματικό πλούτο. Για τους λόγους αυτούς συνεχάρη τους Δημοτικούς Συμβούλους τα μέλη του Πνευματικού Κέντρου και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του13ου Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους φίλους του Φεστιβάλ που όλα τα χρόνια έχουν αγκαλιάσει με αγάπη αυτό το θεσμό κι έχουν συμβάλει στην καθιέρωση και αναγνώρισή του.

Κλείνοντας ευχήθηκε τέτοιες ημέρες του χρόνου το 2014 κόντρα στα οικονομικά προβλήματα όλοι να βρίσκονται στον ίδιο χώρο για να απολαύσουν τις συναυλίες του 14ου Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Πάτμου.

LEROS NEWS

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ