back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΑΤΜΟΣ: Ευχαριστήρια επιστολή για 2 νοσηλεύτριες του Κέντρου Υγείας

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠΑΤΜΟΣ: Ευχαριστήρια επιστολή για 2 νοσηλεύτριες του Κέντρου Υγείας

Την ακόλουθη επιστολή εξέδωσε το Κ.Υ Πάτμου σχετικά με νοσηλεύτριες που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά.


“Μέσα από την εφημερίδα σας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια δύο νοσηλεύτριες οι οποίες υπηρέτησαν στο Κέντρο Υγείας Πάτμου και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και αμισθί:   

– την κα Σωτηρία Λάμπρου – εθελόντρια Νοσηλεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η οποία προσέφερε και πάλι τις υπηρεσίες της όπως κάθε χρόνο εθελοντικά στο Κ.Υ. Πάτμου    για το χρονικό διάστημα από 22.07 έως και 30.08.2013

 – την ασκούμενη Νοσηλεύτρια κα Σταυρούλα Δεληγιάννη – Κοκκώνη η οποία υπηρέτησε στο Κ.Υ. Πάτμου από 20.02.2013 έως και 30.08.2013.

Τις ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους και την προσφορά τους, διότι επέδειξαν αμέριστο ζήλο, ήθος, προθυμία, ευσυνειδησία, εργατικότητα, φιλομάθεια, πνεύμα συνεργασίας και συναδελφικότητας.

Η βοήθειά τους μας ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη σε μία εποχή που οι ανάγκες μας είναι αυξημένες κυρίως κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου όπου το Κέντρο Υγείας Πάτμου καλείται να τις καλύψει με το ολιγάριθμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που υπηρετεί.

Τους ευχόμαστε καλό χειμώνα και να έχουν πάντα την δυνατότητα να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο με την ίδια θέρμη και σθένος”.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Κ.Υ. Πάτμου

Τσαμπαλάκης Νικήτας 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ