back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Παραιτήθηκε η Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δ.Σ. Λέρου, κα Χρυσούλα Συφουνιού – Ποιος την αντικαθιστά

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠαραιτήθηκε η Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δ.Σ. Λέρου, κα Χρυσούλα Συφουνιού - Ποιος την αντικαθιστά

Με μια ευχαριστήρια επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου, η κα Χρυσούλα Συφουνιού έδωσε τέλος στη 10ετή ενασχόληση της με την τοπική αυτοδιοίκηση.

«…Θα είμαι πάντα στη διάθεση του Δήμου μας ως απλός πολίτης να προσφέρω αν ή όπου μου ζητηθεί…», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή που απέστειλε στο Δ.Σ. Λέρου. 

Ως γνωστόν η κα Συφουνιού είχε ιδρύσει τη δημοτική παράταξη «Καλημέρα Λέρος», που στις εκλογές του 2010 ήλθε 3η σε σταυρούς προτίμησης, ενώ τα προηγούμενα οκτώ χρόνια είχε διατελέσει Έπαρχος Καλύμνου. Το 2010 είχε διοριστεί Διοικητής στο νοσοκομείο της Καλύμνου, όπου παρέμεινε σε αυτή τη θέση σχεδόν 2 έτη. Κατά σύμπτωση, την κα Συφουνιού αντικαθιστά ο κ. Συφουνιός Ιωάννης, ο οποίος τυγχάνει συγγενής της.

Η επιστολή της κας Συφουνιού αναφέρει τα εξής:

 

«Αγαπητοί συνάδελφοι,

Υπηρετώντας δέκα χρόνια στην αυτοδιοίκηση του τόπου μας, πιστεύω ότι όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν μια αρχή και ένα τέλος.

Πιστεύω ακόμα, ότι η ανανέωση είναι η ζωογόνος δύναμη πάνω στην οποία στηρίζει την διατήρηση και την ανάπτυξη του κάθε ζωντανός οργανισμός.

Η άλλη αντίληψη, ή άλλη πνοή, η άλλη διάθεση ευγενικής προσφοράς συνήθως αποβαίνει σε καλό στη συνέχεια και την πρόοδο ενός οργανισμού, ενός σωματείου, ενός δημοτικού συμβουλίου και ιδιαίτερα όταν αυτό λειτουργεί για την πρόοδο της Λέρου μας.

Θα είμαι πάντα στη διάθεση του Δήμου μας ως απλός πολίτης να προσφέρω αν ή όπου μου ζητηθεί απ’ το εκάστοτε εκλεγμένο Δημοτικό Συμβούλιο.

Θέλω, να σας ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε όλα αυτά τα χρόνια και να ευχηθώ στο Δημ. Συμβούλιο Λέρου κάθε πρόοδο και επιτυχία στο έργο του.

Κλείνοντας εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές και παρακαλώ όπως κάνετε δεκτή την παραίτησή μου από μέλος του δημοτικού Συμβουλίου». 

 

Με εκτίμηση,

Συφουνιού Χρυσούλα

Πειραιάς 13/12/2012

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ