back to top
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Νομιμοποίησε το… λιμάνι του Λακκίου το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΝομιμοποίησε το... λιμάνι του Λακκίου το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου!

Μετά από εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας, το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου έλαβε απόφαση για την… νομιμοποίηση του λιμένα Λακκίου!

Ειδικότερα, σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ. ο Αντιπρόεδρος κ. Εμμ. Μαραβέλιας εισηγήθηκε το θέμα, θέτοντας υπόψη του Σώματος έγγραφο της τεχνικής υπηρεσίας Δήμου Λέρου, με το οποίο εισηγούνται τη λήψη απόφασης, προκειμένου να εκφραστεί η σύμφωνη γνώμη του Δημοτικού μας Συμβουλίου, για νομιμοποίηση των λιμενικών έργων που βρίσκονται στο χώρο του προβλήτα Ε/Γ – Ο/Γ σκαφών, της γεφυρωτής αποβάθρας, των παραλιακών κρηπιδωμάτων και του προβλήτα στη θέση «Ακρωτηράκι».

Στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος έδωσε το λόγο στο διευθυντή της τεχνικής μας υπηρεσίας, ο οποίος ενημέρωσε το Σώμα με επιμέρους στοιχεία για το εν λόγω θέμα και απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν.

Κατόπιν αυτών το Δ.Σ. Λέρου αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ και εξέφρασε τη σύμφωνη γνώμη του, για τη νομιμοποίηση του λιμένα Λακκίου νήσου Λέρου νομού Δωδεκάνησου και ειδικότερα των λιμενικών έργων που βρίσκονται στο χώρο του προβλήτα Ε/Γ – Ο/Γ σκαφών, της γεφυρωτής αποβάθρας, των παραλιακών κρηπιδωμάτων και του προβλήτα στη θέση «Ακρωτηράκι».

Η συγκεκριμένη απόφαση έλαβε αύξοντα αριθμό 222/2012.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ