ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Αξίζει τελικά να ασχολείται κανείς με την πολιτική όταν επικρατεί τόση τοξικότητα; Όταν ζητάς το αυτονόητο να σου επιτρέψουν να συμμετέχεις στο δημοτικό συμβούλιο και λαμβάνεις την απάντηση πως «δεν μπορείς, επειδή είσαι ναυτικός»;
Αν ο νομοθέτης δεν επέτρεπε στους ναυτικούς να είναι υποψήφιοι, θα το είχε γράψει ξεκάθαρα. Όμως δεν το γράφει. Εσείς το γνωρίζατε όταν με ψηφίσατε: είμαι ναυτικός, και λόγω επαγγέλματος θα λείπω για κάποια διαστήματα. Κι όμως, παρά αυτά, με επιλέξατε να σας εκπροσωπήσω.
Δυστυχώς, η Δημοτική αρχή αποφάσισε διαφορετικά. Αποφάσισαν ότι δεν έχετε το δικαίωμα να σας εκπροσωπεί ένας ναυτικός, ακόμη κι αν αυτός είναι ο άνθρωπος που εσείς εκλέξατε.
Ξέρουμε όλοι πολύ καλά γιατί συμβαίνει όλο αυτό. Αλλά εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν δέχεται να τον αναγκάζει κανείς για τίποτα.
Θα συνεχίσω να προσπαθώ, με κάθε τρόπο, να υπερασπιστώ το δικαίωμα της δικής σας φωνής μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.


















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί
Τιμόθεος Κωττάκης: Ο Δήμος Λέρου δίνει κίνητρα στους γιατρούς - Επιδοτεί με 400 ευρώ το ενοίκιο
Στο κόκκινο η ένταση στο Νοσοκομείο Λέρου: Τα Σωματεία Ιατρών - Εργαζομένων καταγγέλλουν κατάρρευση υποδομών και πολιτικές ευθύνες
Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς