back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Νέα συνάντηση του Δημάρχου Λέρου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΝέα συνάντηση του Δημάρχου Λέρου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου

Νέα συνάντηση θα έχει ο Δήμαρχος Λέρου με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κωστή Μουσουρούλη τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και ώρα 9.30 π.μ.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση θα παραστεί και ο Δήμαρχος Πάτμου κ. Γρηγόρης Στόικος και θα συζητηθούν τα θέματα της υδροδότησης και το συγκοινωνιακό πρόβλημα των νησιών μας. Ειδικότερα, ο κ. Μουσουρούλης έστειλε πρόσκληση στους Δημάρχους για να συζητηθεί εκ νέου η αντιμετώπιση του προβλήματος υδροδότησης κατά την ερχόμενη θερινή περίοδο με τον πλέον συμφερότερο τρόπο και το θέμα δρομολόγησης των απαραίτητων μελετών, έργων και παρεμβάσεων για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους δημότες και τους επισκέπτες των νησιών σε προσιτές τιμές. 

Η επιστολή του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας αναφέρει τα εξής:

“Αξιότιμοι κύριοι, Σας καλούμε σε συνάντηση εργασίας (Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1), τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και ώρα 9.30 π.μ. με αντικείμενο τον συντονισμό των ενεργειών όλων των εμπλεκομένων φορέων

α) για την αντιμετώπιση του προβλήματος υδροδότησης κατά την ερχόμενη θερινή περίοδο με τον πλέον συμφερότερο από τεχνοοικονομικής άποψης τρόπο και

β) τη δρομολόγηση των απαραίτητων μελετών, έργων και παρεμβάσεων για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους δημότες και τους επισκέπτες των νησιών σε προσιτές τιμές.

Ειδικότερα θα εξεταστούν οι απαραίτητες ενέργειες για την ολοκλήρωση των μελετών και των διαδικασιών αδειοδότησης και κατασκευής των συνοδών έργων, καθώς και για την απρόσκοπτη λειτουργία των υφιστάμενων εγκαταστάσεων”.

Με εκτίμηση

Κωστής Μουσουρούλης

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ