Τις ευχές του προς τους κατοίκους της Λέρου και συνολικά των Δωδεκανήσων για τη μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στέλνει ο Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στον τομέα των Υπηρεσιών, Φώτης Γιαννακός.

“Με αφορμή τη μεγάλη εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά, με υγεία, δύναμη, αγάπη και ευημερία.!!!

Ο Δεκαπενταύγουστος αποτελεί για όλους τους Έλληνες μια ημέρα βαθιάς πίστης, ελπίδας και ενότητας. Για εμάς τους Λεριούς, όμως, έχει έναν ακόμη πιο ξεχωριστό συμβολισμό, καθώς η Παναγία του Κάστρου, η Πολιούχος και Προστάτιδα της Λέρου, αποτελεί διαχρονικά το καταφύγιο και το σημείο αναφοράς του τόπου μας.

Εύχομαι η Χάρη Της να σκεπάζει κάθε σπίτι και κάθε οικογένεια, να προστατεύει τη Λέρο και όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου και να χαρίζει σε όλους μας υγεία, δύναμη και αισιοδοξία.

Η Παναγία του Κάστρου να μας έχει όλους υγιείς και ενωμένους, να μας δίνει τη δύναμη να στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον και να εργαζόμαστε με πίστη, συνεργασία και αλληλεγγύη για το καλό του τόπου μας.
Εύχομαι ιδιαίτερα σε όσες και όσους γιορτάζουν να έχουν υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Χρόνια Πολλά σε όλους!

Καλή Παναγιά!!!”