back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μήνυμα Παπαφώτη Μαρίας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΜήνυμα Παπαφώτη Μαρίας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Χρόνια κόπων, επίπονων προσπαθειών και θυσιών, αναζητούν τη δικαίωσή τους, μέσω της επιτυχίας στις πανελλήνιες εξετάσεις. Την πρώτη σημαντική δοκιμασία, σταθμό στη ζωή σας και καθοριστική για το επαγγελματικό σας μέλλον!

Ξοδέψατε ψυχικά και υλικά αποθέματα για να δώσετε «σάρκα και οστά» στους στόχους και τα όνειρά σας. Και η μεγάλη αυτή στιγμή, έφθασε… Είμαι σίγουρη πως στη σκληρή αυτή μάχη, είστε οπλισμένοι με τα απαραίτητα γνωστικά εφόδια, που αποκτήσατε με επιμονή, προσήλωση, αγάπη και κόπο. Συνοδοιπόρους και ακοίμητους αρωγούς σας είχατε τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας.

Τώρα, εσείς είστε οι πρωταγωνιστές, εσείς θα αδράξετε την ευκαιρία να πραγματώσετε τα όνειρά σας, να καθορίσετε το μέλλον σας!!! Όλοι γνωρίζουμε πως για πρώτη φορά, καλείστε να αντιμετωπίσετε, εκτός από το άγχος των πανελληνίων, και μία άλλη «αόρατη» απειλή, που όμως γι’ αυτήν έχουμε φροντίσει να θωρακίσουμε τα εξεταστικά κέντρα του νησιού μας με τα κατάλληλα μέσα, για την προστασία τη δίκη σας και των εκπαιδευτικών σας.

Εσείς, μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας, αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις εξετάσεις και δώστε τον καλύτερο εαυτό σας. Σίγουρα, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει και θα μας κάνει όλους περήφανους. Είμαι σίγουρη πως με νηφάλια σκέψη και πίστη θα δώσετε αυτόν τον αγώνα και θα βγείτε νικητές. Ας μην ξεχνάτε πως οι εξετάσεις αποτελούν ένα κομμάτι στη ζωή σας και της οικογένειάς σας και όχι την ίδια τη ζωή !!!

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία, παιδιά μας!!!


Παπαφώτη Μαρία – Εκπαιδευτικός

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Επιτροπής Παιδείας

Οργανισμού Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ