Τιμούμε σήμερα την διπλή γιορτή του Έθνους που εκπέμπει μηνύματα πίστης , ελπίδας ,εθνικής αυτοπεποίθησης , αξιοπρέπειας και αγωνιστικής ετοιμότητας.
Ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και η Εθνική Παλιγγενεσία θα αποτελούν πάντα στις ψυχές των Ελλήνων ανά τον κόσμο ορόσημα για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας και του Ελληνισμού.
Ας ακολουθήσουμε όλοι τα παραδείγματα της ιστορίας μας πατώντας πάντα σε στέρεη βάση, προτάσσοντας το <<Εμείς>> ξεπερνώντας το <<Εγώ>>, αγωνιζόμενοι για κοινωνική συνοχή , οικονομική ανάταξη και αναπτυξιακή προοπτική προκειμένου να πετύχουμε αυτό που μας αξίζει και δικαιούμαστε .
Με τόλμη και αποφασιστικότητα μπορούμε να αποδείξουμε ότι οι Έλληνες ενωμένοι νικούν και ξεπερνούν τις όποιες αντιξοότητες .
Γεώργιος Κων. Παλαπουγιούκ
Πολιτευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων Δωδεκανήσου
{widget:social-share-button}