back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Πανιωνίου Λέρου – Πρώτος σκόρερ ο Ευσταθιάδης!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΈνα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του Πανιωνίου Λέρου - Πρώτος σκόρερ ο Ευσταθιάδης!

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στα παιδιά και τον προπονητή του Πανιωνίου Λέρου, αφού κατάφεραν να αναρριχηθούν μέχρι τον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος της Δωδεκανήσου, όπου ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος στέφθηκε πρωταθλητής, κερδίζοντας τον Πανιώνιο, με σκορ 68-59.

Ο Πανιώνιος Λέρου με αιχμή του δόρατος τον εκπληκτικό Βασίλη Ευσταθιάδη ξέφυγε 43-35 (27’) έχοντας τη ψυχολογία και τον κόσμο με το μέρος του. Ο νεαρός και ταλαντούχος Ευσταθιάδης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο φάιναλ-φορ που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο της Μερικιάς. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα δύο παιχνίδια είχε μέσο όρο 36(!!!) πόντους και τον ακολούθησε ο Δόσπρας του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος.

Όμως οι Καλενδέρης, Δόσπρας και Αργυρόπουλος του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος. σκόραραν συνεχώς και με σερί 0-14, οι Ροδίτες ξέφυγαν 43-49 (33’), αφήνοντας χωρίς πόντο για έξι λεπτά τους γηπεδούχους.

Από κει και πέρα η ομάδα του Παναγιώτη Παπακώστα κράτησε γερά μέχρι και το τέλος και πήρε τη σπουδαία νίκη στον μεγάλο φετινό τελικό. Το 46-51 (34’) έγινε 51-60 (37’) και παρά την προσπάθεια του Πανιωνίου Λέρου (57-62 στο 39’), ο Γ.Α.Σ. δεν έδειξε τάσεις αυτοκτονίας και πανηγύρισε μέσα στη Λέρο την κατάκτηση του παιδικού πρωταθλήματος.

Αυτό που έκανε ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ήταν πραγματικά εκπληκτικό… Μπήκε ως αουτσάιντερ στο φάιναλ-φορ, έπαιξε ουσιαστικά με 6-7 παιδιά και όμως στέφθηκε πρωταθλητής Δωδεκανήσου. Ήταν η ομάδα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην τελική φάση, η ομάδα που πάλεψε περισσότερο και δικαιώθηκε για την προσπάθεια της.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν φυσικά και στον Πανιώνιο Λέρου, ο οποίος συντελεί από μόνος του ένα μικρό… θαύμα.

Η κούραση από τον ημιτελικό και το άγχος λύγισαν τα «παλικάρια» του Γιώργου Χατζηδάκη. Πάντως ο Γ.Α.Σ. έφτασε δίκαια και με το σπαθί του στην πρώτη θέση. 

Τα δεκάλεπτα ήταν: 16-15, 28-31(ημ.), 43-41, 59-68.

Διαιτητές: Ξανθός- Νικηφορίδης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΛΕΡΟΥ (Χατζηδάκης): Δημητρακόπουλος 10(2), Ελένης 2, Ασλανίδης 2, Λιακάκης 3, Χριστοδούλου 5, Ευσταθιάδης 37(4), Καρπάθιος.
Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ
(Παπακώστας): Κουκ, Καλενδέρης 21, Κώστα, Γερμανός 2, Αργυρόπουλος 16, Δόσπρας 21, Ντέτσκας 8(1). 

Με πληροφορίες από 12soccer.gr 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ