back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Υποψήφιος βουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ ο συμπατριώτης μας Γιώργος Παλαπουγιούκ!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Υποψήφιος βουλευτής με τους ΑΝ.ΕΛ ο συμπατριώτης μας Γιώργος Παλαπουγιούκ!

Δελτίο Τύπου Υποψήφιου Βουλευτή Δωδεκανήσου Γεωργίου Κων. Παλαπουγιούκ

Ανεξάρτητοι Ελληνες – Πάνος Καμμένος 

Φίλες και φίλοι,αγαπητοί συμπατριώτες, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και πρόκληση, η πρόταση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων,κ. Πάνου Καμμένου, να είμαι υποψήφιος στα Δωδεκάνησα.

Φίλες και φίλοι,αγαπητοί συμπατριώτες,
Η συμμετοχή και η ψήφος όλων μας μπορεί ν’ αλλάξει τη φορά των πραγμάτων!

Μπορεί να φέρει την αλλαγή και ένα καλύτερο αύριο στα νησιά μας και γενικά στην Πατριδα μας.

Απευθύνομαι λοιπόν πρώτα στη νέα γενιά και στους ακρίτες μας . Μια νέα γενιά που βρίσκεται στο περιθώριο,μια νέα γενιά που απαξιώνεται καθημερινά, που μαραζώνει και αναγκάζεται να εγκαταλείπει την περιοχής μας,να μεταναστεύει με σκοπό να βρεί δουλεία και ευκαιρίες για αξιοπρεπή διαβίωση. Μιά γενιά που απαξιώνεται δυστυχώς στην Πατρίδα μας αλλά που διαπρέπει στο εξωτερικό.

Απευθύνομαι στην τρίτη γενιά στους συνταξιούχους, που βλέπουν κάθε μήνα την σύνταξη πείνας να μειώνεται και δεν τους επιτρέπεται να απολαύσουν στο τέλος της ζώής τους , τους κόπους τους.

Απευθύνομαι στους αγωνιστές της διαφύλαξης της ακεραιότητας και της εθνικής μας υπόστασης,, της έννομης τάξης. της θρησκείας μας και των ιερών παραδόσεων μας.

Απευθύνομαι στους ανθρώπους του μόχθου, στους αγρότες μας, στους ψαράδες μας, στους υπαλλήλους ιδιωτικούς και δημοσίους, στους εμπόρους μας, στους ξενοδόχους μας και σε κάθε επαγγελματία .

ΟΛΟΙ ΜΑΣ μπορούμε και πρέπει να συμμετέχουμε ενεργά στην ‘’ΑΛΛΑΓΗ ’’που ονειρευόμαστε και αναμένουμε , και που πιστεύω. Για τον λόγο αυτό σας διαβεβαιώνω ότι θα παλέψω για τον τόπο μου! ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ για την Πατρίδα μας , για τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ για την ΛΕΡΟ μας. .

Τα Δωδεκάνησα με φοβερές δυνατότητες αναξιοποίητες μέχρι σήμερα, μπορούν να δημιουργήσουν!

Με την συμβολή μας, με ομόνοια, με συνενοόηση και αγαστή συνεργασία, μπορούμε να τα φέρουμε στη πρώτη γραμμή, εκεί που αξίζουν!

Οι δυνατότητες ανάπτυξης είναι πάρα πολλές και μπορούν να γίνουν ακόμα περισσότερες !

 ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΑΣΤΑΣ ΜΕ ΕΣΑΣ !

Με μόνα όπλα την ειλικρίνεια, την εντιμότητα, την καθαρότητα, τον δυναμισμό, την σκέψη για τον συνάνθρωπο και την πραγματική γνώση των προβλημάτων, όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας αύριο, ένα αύριο καλύτερο για μας και τα παιδιά μας !

     ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝ . ΠΑΛΑΠΟΥΓΙΟΥΚ 

     Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου

<<Ανεξάρτητοι Ελληνες – Πανος Καμμένος>>

{widget:social-share-button} 

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ