back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Λέρος-Το Μέλλον Σου Ανήκει: Συγχαρητήριο Μήνυμα για την ανακοίνωση των βαθμολογιών και την ολοκλήρωση των Πανελληνίων Εξετάσεων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος-Το Μέλλον Σου Ανήκει: Συγχαρητήριο Μήνυμα για την ανακοίνωση των βαθμολογιών και την ολοκλήρωση των Πανελληνίων Εξετάσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την ανακοίνωση των βαθμολογιών ολοκληρώνεται η φετινή δοκιμασία για τους αποφοίτους της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Θα θέλαμε να συγχαρούμε προσωπικά όλους τους μαθητές και μαθήτριες του Δήμου μας αλλά και όλης της χώρας για την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αποδείξατε με την επιτυχία σας αυτή, πως οι πολύχρονοι κόποι και κυρίως η σκληρή προσπάθεια του τελευταίου έτους, ανταμείφθηκαν πλήρως και καταφέρατε να κερδίσετε με την αξία σας μια θέση σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Η μετάβαση από την μαθητική στη φοιτητική ζωή θα γίνει σε μια εξαιρετικά επίπονη περίοδο για τις οικογένειες σας και την χώρα μας. Και αυτό προσδίδει μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία σας καθώς διακριθήκατε σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εξεταστικά χρονιά, εξαιτίας της πανδημικής κρίσης. Αντέξατε στα δύσκολα. Η συνέπεια και η ευθύνη να είναι πάντα οδηγοί στη ζωή σας.

Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους γονείς και εκπαιδευτικούς που στάθηκαν αρωγοί στη δύσκολη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων και κατάφεραν να βοηθήσουν τα παιδιά στην εκπλήρωση των ονείρων τους.
Σε όσους μαθητές δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους τους, θα θέλαμε να τους υπενθυμίσουμε πως η ζωή έχει ατελείωτες ευκαιρίες. Αυτό είναι το μάθημα της ζωής.

Ανασυντάσσεις δυνάμεις, απαντάς στις προκλήσεις, συνεχίζεις να υπηρετείς με συνέπεια και πίστη τους στόχους σου και δεν εγκαταλείπεις τα όνειρά σου.

Η ελπίδα για το μέλλον της πατρίδας μας, ακουμπά επάνω στη νεολαία της. Γι’ αυτό όλοι μας πρέπει τολμηρά και αποφασιστικά να δώσουμε σταθερό και βιώσιμο μέλλον.

Ιωάννης Σοροκάκης
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης
“Λέρος-Το Μέλλον Σου Ανήκει”

Δημήτρης Διαμαντάρας
Δημοτικός Σύμβουλος

Εμμανουήλ Κοντός
Δημοτικός Σύμβουλος

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ