back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Την Κυριακή 15/12 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Την Κυριακή 15/12 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18.00, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου στην αίθουσα του Σώματος στον Πλάτανο, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση 9ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού Δήμου Λέρου, οικονομικού έτους 2019.
  2. Έγκριση ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης Δήμου Λέρου έτους 2020.
  3. Τροποποίηση συστατικής πράξης του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λέρου του Νομού Δωδεκανήσου με την επωνυμία «Δημοτικός Οργανισμός Παιδικών Σταθμών – Αθλητισμού – Πολιτισμού Λέρου (Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. Λέρου)», ως προς τη διοίκησή του.
  4. Έγκριση της με αριθ. 93/2019 απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Λέρου με θέμα, «Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας του διαδημοτικού Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία <ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΕΡΟΥ>, ως προς την σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα το Άρ.3.».
  5. Τροποποίηση συστατικής πράξης του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λέρου του Νομού Δωδεκανήσου με την επωνυμία «Οργανισμός Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Λέρου», ως προς τη διοίκησή του.
  6. Τροποποίηση συστατικής πράξης του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λέρου του Νομού Δωδεκανήσου με την επωνυμία «Οργανισμός Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Λέρου», ως προς τη διοίκησή του.
  7. Επαναπροκήρυξη θέσεως κοινωνικής λειτουργού για το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λέρου.
  8. Λήψη απόφασης για συμμετοχή τού Δήμου Λέρου στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», Άξονα Προτεραιότητας «Η τοπική ανάπτυξη και η προστασία του περιβάλλοντος» και την πρόσκληση με τίτλο: «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών», αποδοχή συνολικού ανώτατου ποσού χρηματοδότησης από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» πρόσκληση, 150.000,00€ και αποδοχή υποβολής αιτήματος χρηματοδότησης του έργου, «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΑΡΡΟΦΗΤΙΚΟΥ ΣΑΡΩΘΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΡΟΥ».
  9. Έγκριση εργασιών 1ου Α.Π. του έργου, «Επεκτάσεις δικτύου αποχέτευσης».
  10. Σύσταση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου, «Αποκατάσταση- Τσιμεντόστρωση τμημάτων οδικού δικτύου Ν. Λέρου».
  11. Σύσταση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου, «Επισκευή περιφράξεων και διαδρόμων κοιμητηρίου Ταξιάρχη».
  12. Σύσταση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου, «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης».
  13. Σύσταση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου, «Συντήρηση κι επισκευή σχολικών κτιρίων».
  14. Επιστροφή παραχωρημένου οικοπέδου στο Λακκί.
  15. Έγκριση του με αριθ. 2/12-11-2019 πρακτικού της επιτροπής εξέτασης ενστάσεων, επί αμφισβητούμενων χρεώσεων σε λογαριασμούς ύδρευσης του Δήμου Λέρου.
  16. Ανανέωση προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Δήμου Λέρου και Ο.Α.Ε.Δ. για τη λειτουργία του γραφείου ανταποκριτή στο Δήμο μας, για το έτος 2020.
  17. Έγκριση παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ