back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λέρος: Σύσκεψη εν όψει των Αγώνων “Λέρεια” και “Παπαντωνάκεια”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Σύσκεψη εν όψει των Αγώνων "Λέρεια" και "Παπαντωνάκεια"

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που διεξήχθη στην αίθουσα του Δ.Σ εν όψει των Αγώνων Λέρεια και Παπαντωνάκεια που θα διεξαχθούν στο Νησί μας το Σάββατο 17-9-22 στο στάδιο Ξηροκάμπου και ώρα 16’:00 το απόγευμα και στις 18-9-22 στο γήπεδο Μιλτιάδης Παπαντωνάκης στον Πλάτανο και ώρα 10:00 το πρωί .

Στην σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ Κυριάκος Γρεκός, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Βασίλης Ζήκας, ο Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής Μιχάλης Παυλούς,. Μέλη της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων, ο Διοικητής του ΚΘΛ Νίκος Χαραλαμπης , Πρόεδροι Γυμναστικών Συλλόγων, Γυμναστές,ο Πρόεδρος και μέλη του ΜΟΛ, ο Αντιπρόεδρος και μέλη της Ακαδημίας Leros Bike Fun Academy.

Ο Δήμαρχος Λέρου καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους Προσκεκλημένους και κατόπιν συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες ως προς την διεξαγωγή των αγώνων.

Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαριστεί ιδιαίτερα τους Εθελοντές πολίτες οι οποίοι διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο ως προς την διεξαγωγή και ασφάλεια των Αγώνων ευχόμενος Καλή επιτυχία στους Αγώνες.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ