Την Κυριακή 23 Αυγούστου 2015 και ώρα 10.30 π.μ. θα συνεδριάσει εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Λέρου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Σώματος στον Πλάτανο, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος σύμφωνα με το άρθρο 67 § 5 του Ν. 3852/2010 (Α΄ 87).
Ο κατεπείγων χαρακτήρας της συνεδρίασης, σχετίζεται με την αθρόα αύξηση του αριθμού των παράτυπων μεταναστών στο νησί μας, η οποία θέτει σε κίνδυνο τόσο τη δημόσια υγεία, όσο και την κοινωνική ισορροπία του νησιού μας.


















![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup