back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Στην “ΦΛΟΓΑ” ο Λεριακός Όμιλος Σκαφών

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Στην "ΦΛΟΓΑ" ο Λεριακός Όμιλος Σκαφών

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της 10ης Πανελλήνιας Συνάντησης των Ομίλων Φουσκωτών Σκαφών που θα γίνει στην Λέρο, τον Ιούλιο του 2015, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους διοργανωτές στα γραφεία της «Φλόγας» στην Αθήνα, όπου συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας και τρόπου προβολής της δράσης της.

Η «Φλόγα» είναι ο σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, στα οποία θα είναι αφιερωμένη η επόμενη Πανελλήνια.

Στη συνάντηση, που πραγματοποίηθηκε την Τρίτη, 27 Ιανουαρίου, συμμετείχαν ο πρόεδρος του Λεριακού Ομίλου Σκαφών κ. Μαρδόγλου Αναστάσιος και ο υπεύθυνος θαλασσίων δραστηριοτήτων της Ομοσπονδίας Ομίλων Φουσκωτών (Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ.). κ. Παραδείσης Νίκος, που είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ενημερωθούν από την πρόεδρο και άλλα μέλη της «Φλόγας» για τη δράση του συλλόγου, αλλά και να ξεναγηθούν στους χώρους του.

Αξιοσημείωτη γνωριμία ήταν αυτή με έναν μικρό άγγελο, τον Στέλιο, τον οποίο ο πρόεδρος του Λεριακού προσκάλεσε να είναι ο συγκυβερνήτης του κατά τη διάρκεια της Πανελλήνιας στη Λέρο.

Θυμίζουμε πως η 10η Πανελλήνια Συνάντηση των Ομίλων Φουσκωτών θα πραγματοποιηθεί στην Λέρο και θα διαρκέσει μια ολόκληρη εβδομάδα: από 3 έως 10 Ιουλίου 2015.

lerosnews.gr

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ