back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Λέρος: Σοβαρές καταγγελίες Δημάρχου για την αστυνόμευση του νησιού

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Σοβαρές καταγγελίες Δημάρχου για την αστυνόμευση του νησιού

Σε πρωτοφανείς σοβαρότατες καταγγελίες προέβη φανερά εξοργισμένος ο Δήμαρχος Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης μέσω του Real Voice 99.5 εις βάρος του Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου.

Έξαλλος ο Δήμαρχος Λέρου μιλώντας στη Ρένα Παυλάκη και την εκπομπή «Πρωινό Εξπρές», τόνισε ότι ο λεριακός λαός είναι αγανακτισμένος στο σύνολό του από την συμπεριφορά που επιδεικνύει ο Διοικητής του Α.Τ. Λέρου, καθώς κυνηγάει όλο το νησί για πρόστιμα (!) με αποτέλεσμα ο κόσμος αγανακτισμένος να βρίζει σύσσωμη την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον ίδιο τον Δήμαρχο.

“Είμαστε ασφαλώς υπέρ της εφαρμογής και τήρησης των νόμων, αλλά έχουν χαθεί η λογική και το μέτρο. Υπάρχουν και άλλα ζητήματα που πρέπει να ελεγχθούν, πιο ζωτικής σημασίας. Δεν μπορεί να εξαντλείται η τήρηση του νόμου μόνο στη λήξη του κράνους” , είπε ο κ. Κωττάκης.

“Παρουσία πέντε συναδέλφων του αναγνώρισε προ ημερών το λάθος του και μετά πήγαινε με το περιπολικό έξω από τα καταστήματα για να κάνει ελέγχους και να επιβάλλει πρόστιμα, με μία εκδικητική συμπεριφορά προς τους κατοίκους που είναι αγανακτισμένοι. φοβισμένοι και εξοργισμένοι», όπως είπε ο κ. Κωττάκης.

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ