back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Σοκαριστικά τα πρώτα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας για το Δήμο!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Σοκαριστικά τα πρώτα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας για το Δήμο!

Σοκαριστικά είναι τα πρώτα αποτελέσματα της δεύτερης διαδικτυακής ψηφοφορίας που διεξάγει η εφημερίδα LEROS NEWS μέσω Facebook.

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά την έναρξή της, προηγείται υποψήφιος δήμαρχος με πολύ μεγάλη διαφορά, σε ικανό αριθμό ψηφισάντων, ενώ ακολουθούν με μικρότερη μεταξύ τους διαφορά, οι άλλοι 2 υποψήφιοι!

Τα αποτελέσματα που θα εξαχθούν από τη δεύτερη ψηφοφορία, είναι κατά τη γνώμη μας μη αμφισβητήσιμα αφού βασίζονται στη μέθοδο facebook profiles.

Η εφημερίδα LEROS NEWS θα δημοσιεύσει σύντομα τα στατιστικά στοιχεία που συλλέγει από τις συγκεκριμένες ψηφοφορίες, χωρίς πάντως να ταυτίζεται απαραίτητα με τα αποτελέσματα, αφού αναφερόμαστε σε μη επιστημονικές διαδικτυακές προγνώσεις και όχι σε επιστημονικές δημοσκοπήσεις ή στα τελικά αποτελέσματα για τη δημαρχία της Λέρου. Σε αυτό το σημείο να επαναλάβουμε ότι η συγκεκριμένη ψηφοφορία δεν είναι επιστημονική και απευθύνεται μόνο σε χρήστες του διαδικτύου, αποτυπώνοντας τη γνώμη μόνο εκείνων των χρηστών που επέλεξαν να ψηφίσουν και όχι των επισκεπτών της ιστοσελίδας στο σύνολό τους. Η κάθε ψήφος αποτελεί την προσωπική άποψη του καθενός και μόνο. Η εγκυρότητα ή μη των αποτελεσμάτων επαφίεται στην κρίση του κάθε αναγνώστη.

Πάντως τα στοιχεία αυτά, πρέπει να τα λάβουν σοβαρά υπόψη οι 3 υποψήφιοι, αφού προέρχονται από ανεξάρτητη και έγκυρη πηγή (FACEBOOK) με μεγάλη απήχηση στους ψηφοφόρους μεταξύ 18 – 50+ ετών.

Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στο σύστημα ψηφοφορίας.

δημοσκόπηση LEROS

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ