back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Πρόσκληση στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Πρόσκληση στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών

ΠΡΟΣΚΛΗΣH Της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του μη κερδοσκοπικού Σωματείου με την επωνυμία «Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου, Δωρεάς Οργάνων Σώματος & Αιμοποιητικών Κυττάρων» και τον διακριτικό τίτλο «Η ΖΩΗ» που εδρεύει στην Λέρο, (εντός του νοσοκομείου), ΤΚ 85400, ΑΦΜ 099591202, ΔΟΥ Κω, έχει συσταθεί και λειτουργεί νόμιμα, δυνάμει της υπ’ αριθ. 113/1999 Απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κω και έχει καταχωρηθεί στο Βιβλίο Σωματείων του Πρωτοδικείου Κω με αύξοντα αριθμό  2/2000. 

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό του Σωματείου (άρθρο 10, κεφ. Ε’), καλούνται τα ταμειακά ενήμερα τακτικά μέλη αυτού, στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 10η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 17:00 μμ, στο κατάστημα καφετέρια ΚΙΝΕΖΟΣ  στο Λακκί Λέρου, προκειμένου να αποφασίσουν επί των κατωτέρω θεμάτων ημερησίας διάταξης:

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

  1. Διοικητικός Απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και συνοπτική παρουσίαση του εν γένει έργου και των δράσεων του σωματείου από 01/01/2018 έως 31/12/2018.
  2. Συζήτηση και έγκριση του απολογισμού της οικονομικής χρήσης που έληξε την 31/12/2018 και ανάγνωση της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής για τον οικονομικό απολογισμό του έτους 2018.
  3. Συζήτηση και έγκριση του οικονομικού προϋπολογισμού, όπως και προγραμματισμός δράσεων για το έτος 2019.
  4. Ορισμός ημερομηνίας των εκλογικών αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
  5. Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής η οποία θα είναι υπεύθυνη για την διενέργεια των εκλογικών αρχαιρεσιών, καθώς και υποβολή υποψηφιοτήτων για την εκλογή α) νέου διοικητικού συμβουλίου β) τριμελούς ελεγκτικής επιτροπής.
  6. Άλλα θέματα, προτάσεις και τοποθετήσεις από το σώμα για τους στόχους και την παραπέρα πορεία του Συλλόγου.

Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ορίζεται ότι η 1η Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια μόνο ανωτέρω θέματα ημερησίας διάταξης, χωρίς τη δημοσίευση νέας, ειδικής για το σκοπό αυτό πρόσκλησης.

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ