back to top
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Λέρος: Προκήρυξη διαγωνισμού για την ανάδειξη και επανάχρηση του ξενοδοχείου Λέρος

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Προκήρυξη διαγωνισμού για την ανάδειξη και επανάχρηση του ξενοδοχείου Λέρος

Η υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου του υπουργείου Πολιτισμού προκήρυξε διαγωνισμό για την αποκατάσταση, ανάδειξη και επανάχρηση του δημοτικού ξενοδοχείου Λέρος.

Ειδικότερα, το έργο αφορά στην αποκατάσταση και ανάδειξη του δημοτικού κτηρίου-ξενοδοχείου Λέρος με σκοπό την επανάχρησή του, σύμφωνα με την εγκεκριμένη πρόταση σχεδιασμού σε επίπεδο αρχιτεκτονικής και ηλεκτρομηχανολογικής μελέτης. Η αποκατάσταση του κτηρίου Λέρος (Β΄ Φάση) αποσκοπεί σε ένα πλήρες, λειτουργικό και ενεργειακά αποδοτικό κτήριο με πολιτιστικές χρήσεις στο ισόγειο και χρήση δημοτικού ξενώνα στον όροφο.

Η εκτιμώμενη αξία του έργου ανέρχεται σε 1,96 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ. Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό απαιτείται από τους ενδιαφερόμενους η κατάθεση εγγυητικής επιστολής συμμετοχής, που ανέρχεται στο ποσό των 33.530 ευρώ. Κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης είναι η πλέον συμφέρουσα από Οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής. Ως προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών ορίστηκε η Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και ώρα 14:00. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου.

Πηγή: dimokratiki.gr

Πηγή:www.dimokratiki.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ