back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Ποιοι ορίστηκαν εκπρόσωποι στο Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάτμου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Ποιοι ορίστηκαν εκπρόσωποι στο Δ.Σ. του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάτμου

Σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέρου ορίστηκαν οι εκπρόσωποι του δήμου στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάτμου.

Συγκεκριμένα, στη συνεδρίαση της 21 Σεπτεμβρίου 2014, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μπίλλης Νεκτάριος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης, αφού διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, διότι σε σύνολο εικοσιένα (21) μελών βρέθηκαν παρόντα δέκα εννέα (19) και ειδικότερα οι:

ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: 1)Σοροκάκης Ιωάννης, 2)Κωνσταντινίδης Ιωάννης, 3)Μπίλλης Νεκτάριος, 4)Φωτεινός Μιχαήλ, 5)Μπεραμπελιώτης Βασίλειος, 6) Ζουμπούλης Γεώργιος, 7)Καρπαθάκης Νικόλαος, 8)Καστή Μαρία, 9)Μπαλαμπάνης Ευάγγελος, 10)Κοκκίνη Φωτεινή, 11)Παπαφώτη-Βασιλάκου Μαρία, 12)Μαχαίρας Νικήτας- Παναγιώτης, 13)Κοντραφούρης Μιχαήλ, 14)Λουλουδιάς Στυλιανός, 15)Κουμπάρος Παναγιώτης, 16)Μαυρουδής Αντώνιος-Μιχαήλ, 17)Ζαχαρίου Δημήτριος, 18)Εμμανουήλ Αικατερίνη-Στυλιανή και 19)Ασβεστάς Ευάγγελος.

ΑΠΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: 1)Κοντραφούρης Αντώνιος και 2) Παυλής Γεώργιος.

Ο Πρόεδρος ανακοίνωσε στο Σώμα το 5ο θέμα της ημερήσιας διάταξης με τίτλο, «Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου μας, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάτμου» και στη συνέχεια έδωσε το λόγο στον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Κόλια, ο οποίος εισηγήθηκε το θέμα καταθέτοντας συνολικά τη πρότασή του αναφορικά με τους εκπροσώπους που θα προέρχονται από την πλειοψηφία.

Ομοίως ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Μιχάλης Κοντραφούρης πρότεινε τον εκπρόσωπο με το αναπληρωματικό του μέλος.

Ο Πρόεδρος στη συνέχεια απηύθυνε το λόγο στους παριστάμενους Δημοτικούς Συμβούλους για να τοποθετηθούν επί του θέματος και να διατυπώσουν τυχόν ερωτήσεις και τοποθετήσεις.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος κήρυξε την περαίωση της παραπάνω διαδικασίας, καλώντας παράλληλα το Σώμα να αποφασίσει σχετικά.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ μετά το πέρας της ανωτέρω διαδικασίας, της συζήτησης, της ανταλλαγής γνωμών και αφού έλαβε υπόψη του κλπ, 

Αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ τον ορισμό των μελών που θα εκπροσωπούν το Δήμο μας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάτμου, ως εξής:


Μέλη προερχόμενα από την πλειοψηφία: Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καρπαθάκης Νικόλαος με αναπληρωματικό τον Δήμαρχο κ. Κόλια Μιχαήλ. Ο Δημοτικός Σύμβουλος Μπεραμπελιώτης Βασίλειος με αναπληρωματικό τον Πρόεδρο του Δημοτικού μας Συμβουλίου κ. Μπίλλη Νεκτάριο. Η Δημοτική Σύμβουλος κ. Κοκκίνη Φωτεινή με αναπληρωματική της την Δημοτική Σύμβουλο κ. Καστή Μαρία.

Μέλη προερχόμενα από την μειοψηφία: Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κοντραφούρης Μιχαήλ με αναπληρωματικό τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ζαχαρίου Δημήτριο.

Η απόφαση αυτή έλαβε Α/Α 143/2014.

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ