back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Πιστοποιητικό διάκρισης απέσπασε το Πολεμικό Μουσείο «Τούνελ Μερικιάς»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Πιστοποιητικό διάκρισης απέσπασε το Πολεμικό Μουσείο «Τούνελ Μερικιάς»

To Πολεμικό Μουσείο «Τούνελ Μερικιάς» απέσπασε πρόσφατα το πιστοποιητικό διάκρισης 2014 από το TripAdvisor, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες του.

Το συγκεκριμένο βραβείο βασίζεται στην ποιότητα των κριτικών και των σχολίων που έλαβε το Πολεμικό μας Μουσείο μέσω του Trip Advisor κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, κάτι που σημαίνει ότι τα θετικά σχόλια από τους ταξιδιώτες του TripAdvisor αξιολογούνται με υψηλή βαθμολογία. 

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση καθώς το Πιστοποητικό διάκρισης Trip Advisor αποτελεί μια ρεαλιστική ψήφο εμπιστοσύνης από τους ταξιδιώτες και επισκέπτες του τελευταίου έτους για το Πολεμικό Μουσείο αλλά και τις υπηρεσίες που παρέχει στους επισκέπτες του. Το TripAdvisor είναι ο μεγαλύτερος ταξιδιωτικός ιστότοπος παγκοσμίως , όπου οι ταξιδιώτες έχουν τη δυνατότητα να προγραμματίσουν ένα ταξίδι και να δουν από πριν τις κριτικές άλλων επισκεπτών σχετικά με τον προορισμό που τους ενδιαφέρει. 

Για να διεκδικήσει το Πιστοποιητικό διάκρισης μία επιχείρηση ή ένας φορέας, πρέπει να έχει συνολική βαθμολογία 4/5 ή υψηλότερη, με βάση τις κριτικές των ταξιδιωτών του Trip Advisor. Ένα πρόσθετο κριτήριο είναι ο αριθμός των κριτικών που έχει λάβει τους τελευταίους 12 μήνες. Οι ιστότοποι του TripAdvisor συνθέτουν τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο, με περισσότερους από 60 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως, 44 εκατομμύρια μέλη και πάνω από 150 εκατομμύρια κριτικές και γνώμες. 

Το βραβείο του Πιστοποιητικού διάκρισης Trip Advisor ιδρύθηκε το 2010 και επιβραβεύει τις επιχειρήσεις φιλοξενίας σε όλο τον κόσμο που λαμβάνουν συνεχόμενα εξαιρετικές κριτικές ταξιδιωτών στο Trip Advisor. Οι επιχειρήσεις που έχουν βραβευθεί με το Πιστοποιητικό διάκρισης διακρίνονται για τις άριστες υπηρεσίες φιλοξενίας και εκπροσωπούν την ανώτερη βαθμίδα των επιχειρήσεων που καταχωρίζονται στο TripAdvisor.

Περισσότερες πληροφορίες για το Πολεμικό Μουσείο “TOYNEΛ ΜΕΡΙΚΙΑΣ” μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο του Μουσείου.

lerosnews.gr

tounel merikias 2014

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ