back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Παράταση λειτουργίας Εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Παράταση λειτουργίας Εποχικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου

Ο Δήμαρχος Λέρου κ Μιχάλης Κόλιας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ικανοποίηση του μακροχρόνιου αιτήματος της Δημοτικής Αρχής για τη λειτουργία του Πυροσβεστικού Κλιμακίου δωδεκάμηνης διάρκειας.

Συγκεκριμένα με απόφαση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος παρατείνεται η λειτουργία του Πυροσβεστικού κλιμακίου Λακκίου Λέρου με την απόσπαση δύο πυροσβεστικών υπαλλήλων.

Ο Δήμος μας διαθέτει κτιριακή εγκατάσταση για την παραμονή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Λέρου καθώς και χώρο για τη φιλοξενία των δύο πυροσβεστικών οχημάτων τα οποία θα παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο κ. Κόλιας ευχαριστεί τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο κ. Αλέξιο Ράπανο , τον Περιφερειακό Διοικητή Αρχιπύραρχο κ. Νικόλαο Μπάλση και όλους όσους συνέλαβαν στην υλοποίηση του μακροχρόνιου αιτήματος της Δημοτικής Αρχής για τη δωδεκάμηνη λειτουργία του Πυροσβεστικού κλιμακίου που παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια στους κατοίκους του νησιού μας.

Παράλληλα ευχαριστεί τους εποχικούς πυροσβέστες που βρίσκονται στο νησί μας καθώς και τους εθελοντές συμπολίτες μας που σε συνεργασία με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας πάντα είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ