back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Πανελληνιονίκης ο Νικόλαος Κατραμάδος

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Πανελληνιονίκης ο Νικόλαος Κατραμάδος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΣΝ ΛΕΡΟΥ: Το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου  Παίδων – Κορασίδων (Κ18), στο οποίο συμμετείχε ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου Νικόλαος Κατραμάδος.

Ο ταλαντούχος αθλητής μας κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα του τριπλούν με άλμα στα 14.60μ., τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο κέρδισε ο Εμμανουηλίδης Μιχαήλ του συλλόγου Γ.Σ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ με άλμα στα 14.19μ.  και την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κέρδισε ο αθλητής Λεοντίδης Σωτήριος του συλλόγου ΩΡΙΩΝ Α.Σ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με άλμα στα 14.10μ.

Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια για την κατάκτηση των υψηλών στόχων που έχει θέσει.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας με ιδιαίτερη συγκίνηση συγχαίρει τον άξιο Πανελληνιονίκη Νικόλα Κατραμάδο για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Άλμα Τριπλούν με επίδοση 14μ 60εκ με νέο ατομικό ρεκόρ, στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ18 που έγινε στην Κατερίνη.

Το αγωνιστικό φρόνημα και η ψυχική δύναμη του Νικόλα, μας έκαναν όλους υπερήφανους και έδωσαν πολύ μεγάλη χαρά σε όλη τη Λέρο. Είμαι πεπεισμένος ότι ο δυναμισμός, το πάθος και η αγωνιστικότητα του Νικόλα, θα συνεχίσουν να εμπνέουν όλους τους μελλοντικούς αθλητές του νησιού μας..

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στους υπερήφανους γονείς του Νικόλα, καθώς και στους προπονητές και τον Πρόεδρο του Γ.Σ.Ν Λέρου που ακούραστοι συνεχίζουν να στηρίζουν το αθλητικό ιδεώδες, χαρίζοντας μας διακρίσεις με τα χρυσά μετάλλια που κατακτούν όλα και πιο συχνά οι αθλητές της Λέρου!

Σας υπόσχομαι ότι η Δημοτική Αρχή Λέρου κι εγώ προσωπικά, θα βρίσκομαι πάντα δίπλα σας, αρωγός στις προσπάθειές σας.

\

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ