back to top
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Πάλεψε όσο μπορούσε η ΑΕΛ έναντι του Διαγόρα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Πάλεψε όσο μπορούσε η ΑΕΛ έναντι του Διαγόρα

Κόντρα στον ιστορικό Διαγόρα Ρόδου η Α.Ε Λέρου στάθηκε καλά στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα για τουλάχιστον 35 λεπτά αλλά ηττήθηκε τελικά με 0-4 με το σκορ να είναι πλασματικό σε σχέση με την εικόνα του παιχνιδιού.

Οι Λεριοί πάλεψαν όσο μπορούσαν αλλά ο Διαγόρας χάρη στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών του κατάφερε να φύγει με το διπλό. Ζουρούδης (2), Σαλαμαστράκης και Πεταυράκης οι σκόρερ του «γηραιού» στο ντεμπούτο του Πέτρου Ρουτζιέρη.

Εικόνα

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο στο ματς οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αναλάβουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέσουν για το γκολ ωστόσο η ΑΕΛ είχε κλείσει καλά τους διαδρόμους και προσπαθούσε στην κόντρα να φανεί απειλητική. Τελικά ο Διαγόρας κατάφερε να βρει την ευκαιρία που έψαχνε με τον Ζούρουδη στο 35’ και άνοιξε το σκορ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ του 0-1.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ αφού μόλις στο 47’ ο Ζουρούδης έκανε το 0-2 βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη και από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν εύκολα για να φύγει ο Διαγόρας με το διπλό. Ο Σαλαμαστράκης στο 67’ και ο Καρπαθάκης λίγο πριν το τέλος διαμόρφωσαν το τελικό 0-4.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ’ τους νικητές οι Ζουρούδης, Σαλαμαστράκης και Αλιμπάς ενώ απ’ την ΑΕΛ ξεχώρισαν οι Παπαχρήστου, Καστής, Τσάτσος και Γιαννουκάς.

Διαιτησία

Παράπονα απ’ την διαιτησία του Ωραιόπουλου έχουν στην ΑΕΛ. Χωρίς πρόβλημα οι Βουλγαράκης και Μαυρουδής.

Οι συνθέσεις

Α.Ε Λέρου: Γκούτογλου, Καστής, Φουντουκάκης Ν., Κουρεβέλης, Παπαχρήστου, Τσάτσος, Ηλίας, Γκούβας (85’ Αλεξόπουλος), Γιαννουκάς, Φουντής (76’ Τσιοφύλας) , Καράγκιολης (66’ Δράκος)

Διαγόρας: Ταμπάσης, Προβατίδης, Παπαδημητρίου (37’ Μπαούρης), Θεοδοσίου, Ανδράλας (75’ Πεταυράκης), Καπουράνης, Μαίλης (62’ Καρπαθάκης), Σαλαμαστράκης, Σαββελίδης, Ζουρούδης, Αλιμπάς.

giafkasports.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ