ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

  • Φόρτωση…
Ζαχαροπλαστείο "Ρεπαπής"

Εγγραφείτε στο κανάλι μας YouTube

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: "Καταγγελία - Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων"

    Ο Γεώργιος Κουμνενής σχολίασε: Κρίμα που εμείς οι Λεριοι αδιαφορούμε και δεν υποστηρίζουμε καθόλου αυτούς που προσπαθούν. Στην…
    11.11.2025
  • Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς

    Ο Φωνή βοωντος εν τη ερημω σχολίασε: Ένα εξαιρετικό μέτρο και ένας εξαιρετικός manager θυσιάστηκαν για να παραμείνει ένα σάπιο, ανίκανο…
    04.11.2025
  • Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]

    Ο Xristos Petinaras σχολίασε: To epal giati den to xei mesa?
    03.11.2025
  • Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»

    Ο Joanna Finn σχολίασε: Who are you? You are using my name unless suddenly there are two of…
    03.11.2025
  • Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»

    Ο Κωστης σχολίασε: Όντως όσο υπάρχει απλά δεν βλέπουμε να υπάρχει άλλη ανάσα με τόσα αντιλαϊκά μέτρα…
    28.10.2025
Navarone-ad
kroupia leros

FOLLOW US

  • 3.829 Fans
  • 560 Followers
  • 592 Subscribers

INSTAGRAM PHOTOS

Follow us!

  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.
Οι παλαίμαχοι παρακολούθησαν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Stadio Olimpico, ζώντας από κοντά τη δυναμική ατμόσφαιρα ενός γηπέδου με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση. Η παρουσία τους στο ιστορικό στάδιο αποτέλεσε κορυφαία στιγμή της εκδρομής, συνδυάζοντας το ενδιαφέρον τους για το άθλημα με το κλίμα μιας μεγάλης διεθνούς ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.

Κατά την πρώτη ημέρα στη Ρώμη, η ομάδα περιηγήθηκε στο εμβληματικό Κολοσσαίο, όπου τα μέλη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της παγκόσμιας ιστορίας και να απολαύσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα του αρχαίου αμφιθεάτρου. Η επίσκεψη συνοδεύτηκε από ξενάγηση και παρουσίαση της ιστορίας του χώρου, προσφέροντας μια αξέχαστη πολιτιστική εμπειρία στα μέλη της αποστολής.
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Κλείνει για οχήματα το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Το πρωί της Παρασκευής (31-10-2025), πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων μονάδων αφαλάτωσης στα Λέπιδα, παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Λέρου Τιμόθεου Κωττάκη, στελεχών της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων φορέων και πλήθους πολιτών.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Χατζημάρκος ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια διαθέτει για το νησί της Λέρου ποσό ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, για τη μελέτη και εγκατάσταση σύγχρονου ηλεκτροφωτισμού μήκους 20 χιλιομέτρων σε επιλεγμένα σημεία του οδικού δικτύου.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση και τις δηλώσεις του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη:
  • Τιμόθεος Κωττάκης: Θετική δέσμευση για το Νοσοκομείο Λέρου μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας 
---
Μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, ο Δήμαρχος Λέρου Τιμόθεος Κωττάκης εξασφάλισε θετική δέσμευση για την οριστική επίλυση του προβλήματος υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Λέρου.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα του Leros News και στον Νίκο Ιγνατίδη, ο κ. Κωττάκης αναφέρεται στα αναμενόμενα αποτελέσματα της συνάντησης, στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Δήμος, καθώς και στη σημασία που έχει για τη Λέρο η αγάπη και η στήριξη του Προέδρου του Ωνασείου, κ. Αντώνη Παπαδημητρίου.
Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, 2025
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία
20 °c
Lakkion
19 ° Πε
18 ° Πα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ-VIDEO
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ENGLISH EDITION
Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Αρχική » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ » Λέρος: Ομαδική έκθεση τέχνης στο Ναυτικό Όμιλο Λέρου

Λέρος: Ομαδική έκθεση τέχνης στο Ναυτικό Όμιλο Λέρου

Leros News Leros News
7 Ιουλίου 2023
- ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
Χρόνος ανάγνωσης: 3 Λεπτά
A A
0
Λέρος: Ομαδική έκθεση τέχνης στο Ναυτικό Όμιλο Λέρου
14
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
467
ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
Share on FacebookShare on Twitter

TIME IS A CHILD

09 – 23.07.2023

Ναυτικός Όμιλος Λέρου, Παραλία Κουλούκι

Διαβάστε επίσης:

Λέρος: Καταγγελία της ένωσης Ιατρών ΚΘΛ για την μεθοδευμένη απαξίωση του καταστατικού της Ένωσης υπαλλήλων

Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: “Καταγγελία – Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων”

11.11.2025
1.3k
Ανακοίνωση εκτέλεσης βολών στο Φαρμακονήσι

Λιμεναρχείο Λέρου: Ανακοίνωση εκτέλεσης βολών – Προειδοποίηση προς αλιείς και ναυτιλλόμενους

11.11.2025
888

Οι γκαλερί Galerist και Perasma ταξιδεύουν από την Κωνσταντινούπολη στα Δωδεκάνησα και παρουσιάζουν την ομαδική έκθεση Time is a Child από τις 9 έως και τις 23 Ιουλίου στο νησί της Λέρου.

Η έκθεση εμπνέεται τον τίτλο της από μια εμβληματική στιγμή της ταινίας Μια αιωνιότητα και μια μέρα του Θόδωρου Αγγελόπουλου, όπου μια παιδική φωνή ακούγεται να αρθρώνει τη γνωστή φράση του Ηράκλειτου: «Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει πεντόβολα στην άκρη της θάλασσας», ορίζοντας έτσι, απλά και ανεπιτήδευτα, τη φευγαλέα και διαρκώς μεταβαλλόμενη φύση του χρόνου. Η έκθεση Time is a Child συγκεντρώνει έργα καλλιτεχνών που αντανακλούν τις αδιάκοπες δυνατότητες που φέρει αυτή η φύση και την ίδια στιγμή, επιχειρεί να σταθεί για λίγο ως μια χρονική ανάπαυλα που δεν πρόκειται να επαναληφθεί.

Όπως ακριβώς ο Τζων Κητς εκθειάζει τη διαχρονικότητα των αναπαραστάσεων ενός ελληνικού αγγείου στο ποίημά του Ωδή σε μια ελληνική υδρία, έτσι και η έκθεση παρουσιάζεται ως η εφήμερη αποτύπωση μιας στιγμής στο πέρασμα του χρόνου, που κυλάει αέναα και πάντα ξεφεύγει. Οι εύγλωττοι στίχοι του ποιήματος στοχάζονται τις σκηνές του αγγείου και φαντάζονται τις πιθανές εμπειρίες των σωζόμενων μορφών, που παραμένουν ανεξάντλητες όσο παραμένουν ατεκμηρίωτες. Ο άνθρωπος, ο φευγαλέος επιβάτης αυτού του ατέρμονου ταξιδιού δεν είναι παρά μια παγωμένη εικόνα σε μιαν υδρία. Το έργο τέχνης στέκεται ως διαθήκη, το αντικείμενο γίνεται ένας φόρος τιμής στην έμψυχη και άψυχη ανθεκτικότητα.

Η Λέρος, ένα ακριτικό νησί των Δωδεκανήσων, σε απόσταση αναπνοής από την ηπειρωτική Τουρκία – τόσο κοντινό μα και απόμακρο, αεικίνητο, με τους δικούς του ρυθμούς όπως κάθε νησί – βρισκόταν για δεκαετίες υπό ιταλική κατοχή και έπαιξε κρίσιμο ρόλο κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω της προνομιακής γεωπολιτικής θέσης της. Η αρχιτεκτονική της περιοχής, που καθορίστηκε σημαντικά από το φασιστικό καθεστώς, λειτουργεί ως απτή υπενθύμιση του πολυεπίπεδου παρελθόντος και της μνήμης που περιζώνει τους τοίχους, τις καμάρες, τις κολώνες, και σαν βοτσαλάκι μπερδεύει με τις πέτρες, την άμμο και το νερό που την αγκαλιάζει.

Η έκθεση φιλοξενείται στη μικρή όχθη του κόλπου Κουλουκίου στο Λακκί, μέσα και γύρω από τη δομή που κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1930 από το Ιταλικό Ναυτικό για την αποθήκευση ναρκών και λειτουργεί σήμερα ως ναυτικός όμιλος. Έργα των Alice Guittard, Ayça Telgeren, Burcu Yağcıoğlu, Elif Uras,  Ευγενία  Βερελή, Κωστής  Βελώνης, Lara  Ögel,  Μαλβίνα Παναγιωτίδη, Μαρία Ιωάννου, Martin Creed, Merve İşeri, Nazım Ünal Yılmaz, Nil Yalter, Nuri Kuzucan, Rashid al Khalifa, Savvas Laz, Serkan Özkaya,  Silva  Bingaz,  Στεφανία  Στρούζα,  William  Kentridge,  Yeşim  Akdeniz  και  Yusuf  Sevinçli συνέρχονται εντός του κτιρίου και διατρέχουν τον εξωτερικό χώρο φωλιάζοντας ανάμεσα στους ευκάλυπτους και τα πεύκα που το περιβάλλουν.

Ο χρόνος εδώ γίνεται πράγματι ένα παιδί, που κινείται συνεχώς προς τα εμπρός και ελίσσεται σπειροειδώς σε έναν ασίγαστο ρου, διαμορφώνοντας και αναδιαμορφώνοντας τον κόσμο γύρω μας. Ωστόσο, μέσα σε αυτόν το απρόβλεπτο, ατελείωτο χείμαρρο, ορισμένες εικόνες, αντικείμενα και λέξεις αντέχουν, στέκονται και αντιστέκονται ως μιαν απόδειξη της δημιουργικής δύναμης.

Με  την  ευγενική  υποστήριξη  των  Vienna  Contemporary,  Atelier  Rebul,  Minval,  ΑΙΓΕΑΣ  ΑΜΚΕ Πολιτιστικού και Κοινωφελούς Έργου, Miller, Ethnicloom, Tepta, Persan και Jotun.


‘TIME IS A CHILD’

09 -23.07.2023

Galerist and Perasma proudly present ‘Time is a Child’, a group exhibition that will take place on the Island of Leros, Greece between 9th and 23rd of July 2023. Taking its name from the words attributed to Heraclitus: “Time is a child playing draughts by the sea”, an expression defining his perception of the fleeting and ever-changing nature of time, the exhibition brings together works by artists who reflect on the ceaseless possibilities inherent to the concept of time.

Just as John Keats marvels at the timelessness of the images on a Greek vase in his famous poem, ‘Ode on a Grecian Urn’, the exhibition presents itself as a snapshot of a moment in this unpredictable passage, of a constant flux that is continuously slipping away. ‘Time is a Child’ tries to record a moment of halt in time that will never come again.

The eloquent lines of the poem ponder on the scenes depicted on the urn and they imagine the potential experiences of the preserved figures which are endless as long as they are not realised. Human, the fleeting passenger of this unyielding journey is but a frozen image on the urn. The work of art stands as a testament, the object becomes a tribute to the resilience of all that is animate and inanimate.

Leros, one of the Dodecanese Islands, just a stone’s throw from the mainland of Turkey; so connected yet nonchalant, moving in its own pace just as an island does, was under Italian occupation for decades and it played a crucial role during the World War II. The structure of the island, constructed by the fascist regime, serves as a tangible reminder of the island’s rich past and the memories intricately woven around the columns, arches, walls, stones, sand and the water embracing it. ‘Time is a Child’ takes place on the small shore of the Koulouki bay in Lakki, in and around the structure constructed in the 1930’s by the Italian Navy for mine storage and currently serving as the Nautical Club of Leros.

Works by Alice Guittard, Ayça Telgeren, Burcu Yağcıoğlu, Elif Uras, Evgenia Vereli, Kostis Velonis, Lara Ögel, Malvina Panagiotidi, Maria Joannou, Martin Creed, Merve İşeri, Nazım Ünal Yılmaz, Nil Yalter, Nuri Kuzucan, Rashid al Khalifa, Savvas Laz, Serkan Özkaya, Silva Bingaz, Stefania Strouza, William Kentridge, Yeşim Akdeniz and Yusuf Sevinçli are brought together within the building, and they gush out to its outdoor area nesting in between the eucalyptus and pine trees surrounding it.

Galerist and Perasma would like to thank the kind supporters Vienna Contemporary, Atelier Rebul, and Minval, as well as Aegeas, Miller, Ethnicloom, Tepta, Persan and Jotun for their help in the realising of ‘Time is a Child’.

Tags: LEROSΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Share6Tweet4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λέρος: Πρόσκληση σε εκδήλωση από την Πανελλήνια ‘Ενωση Λερίων
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Πρόσκληση στον εορτασμό των 60 χρόνων της ΠΕΛ και των 50 χρόνων της εφημερίδας «Τα Λεριακά Νέα»

10.11.2025
726
Ανεπανάληπτες στιγμές έζησαν οι Παλαίμαχοι Λέρου στον αγώνα με την ομάδα της Sabaudia
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανεπανάληπτες στιγμές έζησαν οι Παλαίμαχοι Λέρου στον αγώνα με την ομάδα της Sabaudia

08.11.2025
1.4k
Λέρος: Μουσική εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΓΕΛ στο Leon Limani – Κυριακή 16 Νοεμβρίου
ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

Λέρος: Μουσική εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΓΕΛ στο Leon Limani – Κυριακή 16 Νοεμβρίου

06.11.2025
1k
Επόμενο
Ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών του Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου

Αυξάνονται ανησυχητικά οι ασθενείς με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στα Δωδεκάνησα

Η ΛΕΡΟΣ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται στην περιοχή της Αγ. Κιουράς στο Παρθένι Λέρου!

    12.11.2012
    Μεγάλη πυρκαγιά μαίνεται στην περιοχή της Αγ. Κιουράς στο Παρθένι Λέρου! Πριν 13 χρόνια 2.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Ανακοίνωση από τον Δήμο Λέρου για θέσεις εργασίας

    12.11.2013
    Ανακοίνωση από τον Δήμο Λέρου για θέσεις εργασίας Πριν 12 χρόνια 2.1K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Το SUPERFAST XII έρχεται στη Λέρο – Τον Μάρτιο το πρώτο δρομολόγιο

    12.11.2014
    Το SUPERFAST XII έρχεται στη Λέρο – Τον Μάρτιο το πρώτο δρομολόγιο Πριν 11 χρόνια 1.9K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    ΛΕΡΟΣ: Αύριο ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ Πανιωνίου Λέρου και της Ε.Α. Καλύμνου

    12.11.2015
    ΛΕΡΟΣ: Αύριο ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ Πανιωνίου Λέρου και της Ε.Α. Καλύμνου Πριν 10 χρόνια 1.1K
crithonis-paradise-hotel

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Λιμεναρχείο Λέρου: Κλείνει για οχήματα το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο

    05.11.2025
    Λιμεναρχείο Λέρου: Κλείνει για οχήματα το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο 2.3K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Με την εικόνα του Πανορμίτη στο χέρι, η Λεριά αθλήτρια Ράνια Ρεμπούλη τερμάτισε…

    09.11.2025
    Με την εικόνα του Πανορμίτη στο χέρι, η Λεριά αθλήτρια Ράνια Ρεμπούλη τερμάτισε 3η στον 42ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας (video) 2.2K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Νοσοκομείο Λέρου: “Περιστατικά συντήρησης παρουσιάζονται ως καταρρεύσεις κτιρίων” λέει ο Αντιπρόεδρος Μανώλης Πιταροκοίλης

    10.11.2025
    Νοσοκομείο Λέρου: “Περιστατικά συντήρησης παρουσιάζονται ως καταρρεύσεις κτιρίων” λέει ο Αντιπρόεδρος Μανώλης Πιταροκοίλης 1.4K
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ

    Blue Star Ferries: Πρόσδεση Πλοίων στην Αγ. Μαρίνα Λέρου αντί στο Λακκί

    08.11.2025
    Blue Star Ferries: Πρόσδεση Πλοίων στην Αγ. Μαρίνα Λέρου αντί στο Λακκί 1.4K
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    Ανεπανάληπτες στιγμές έζησαν οι Παλαίμαχοι Λέρου στον αγώνα με την ομάδα της Sabaudia

    08.11.2025
    Ανεπανάληπτες στιγμές έζησαν οι Παλαίμαχοι Λέρου στον αγώνα με την ομάδα της Sabaudia 1.4K

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΚΤΗ

  • Λέρος: Εκτεταμένη διακοπή ρεύματος για πάνω από δύο ώρες

    76 shares
    Share 51 Tweet 10
  • Λέρος: Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η λογοδοσία Δημάρχου

    43 shares
    Share 21 Tweet 9
  • Λέρος: ΔΑΠΘΑΣ και Λιμεναρχείο «ξεσκεπάζουν» παράνομο δίκτυο μεταφορών – 36 άτομα μεταφέρθηκαν στη ΚΕΔ

    40 shares
    Share 17 Tweet 10
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Κλείνει για οχήματα το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο

    76 shares
    Share 34 Tweet 18
  • «Κόλαφος» η έκθεση της ΕΕ για την Τουρκία: Αμφισβητεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, δεν συμβάλλει ενεργά για λύση στο Κυπριακό – Για μεροληψία μιλά η Άγκυρα

    16 shares
    Share 7 Tweet 4
Currently Playing

Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

Featured
Συνεχίζεται το ταξίδι των Παλαίμαχων της Λέρου στην Sabaudia της Ιταλίας

Συνεχίζεται το ταξίδι των Παλαίμαχων της Λέρου στην Sabaudia της Ιταλίας

Featured
  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.
Οι παλαίμαχοι παρακολούθησαν ποδοσφαιρικό αγώνα στο Stadio Olimpico, ζώντας από κοντά τη δυναμική ατμόσφαιρα ενός γηπέδου με μεγάλη ποδοσφαιρική παράδοση. Η παρουσία τους στο ιστορικό στάδιο αποτέλεσε κορυφαία στιγμή της εκδρομής, συνδυάζοντας το ενδιαφέρον τους για το άθλημα με το κλίμα μιας μεγάλης διεθνούς ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.
  • Μια ξεχωριστή εμπειρία είχαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λέρου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής τους στη Ρώμη, στο πλαίσιο πολιτιστικής και αθλητικής εκδρομής που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο.

Κατά την πρώτη ημέρα στη Ρώμη, η ομάδα περιηγήθηκε στο εμβληματικό Κολοσσαίο, όπου τα μέλη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της παγκόσμιας ιστορίας και να απολαύσουν τη μοναδική ατμόσφαιρα του αρχαίου αμφιθεάτρου. Η επίσκεψη συνοδεύτηκε από ξενάγηση και παρουσίαση της ιστορίας του χώρου, προσφέροντας μια αξέχαστη πολιτιστική εμπειρία στα μέλη της αποστολής.
  • Λιμεναρχείο Λέρου: Κλείνει για οχήματα το Λιμάνι της Αγίας Μαρίνας μέχρι τον Μάρτιο
---
Διαβάστε περισσότερα στο LEROSNEWS.GR
  • Το πρωί της Παρασκευής (31-10-2025), πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων μονάδων αφαλάτωσης στα Λέπιδα, παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, του Δημάρχου Λέρου Τιμόθεου Κωττάκη, στελεχών της Δημοτικής Αρχής, εκπροσώπων φορέων και πλήθους πολιτών.

Μετά το πέρας της τελετής, ο κ. Χατζημάρκος ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια διαθέτει για το νησί της Λέρου ποσό ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ, για τη μελέτη και εγκατάσταση σύγχρονου ηλεκτροφωτισμού μήκους 20 χιλιομέτρων σε επιλεγμένα σημεία του οδικού δικτύου.

Δείτε στιγμιότυπα από την εκδήλωση και τις δηλώσεις του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη:
Facebook Twitter Youtube Instagram
LEROS NEWS - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από το 2004 έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση
LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Follow us on social media:

Πρόσφατα άρθρα

  • Παντελής Μαραβέλιας: Η συνέντευξη Σαμαρά και τα μηνύματα που επαναφέρουν στο προσκήνιο έναν γνώριμο πολιτικό λόγο
  • Σενάρια πολέμου στη Βενεζουέλα
  • Συνεδριάζει το Σάββατο η Δημοτική Επιτροπή Λέρου – Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης
  • Ένωση Ιατρών ΚΘΛ: “Καταγγελία – Ανακοίνωση για την απαράδεκτη και προσχηματική προκήρυξη ιατρικών θέσεων”

Νεότερα Video

Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

Στη Ρώμη οι παλαίμαχοι Λέρου – Μοναδικές εμπειρίες στο ιστορικό Κολοσσαίο και στο Stadio Olimpico

784 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
10 Νοεμβρίου 2025
Συνεχίζεται το ταξίδι των Παλαίμαχων της Λέρου στην Sabaudia της Ιταλίας

Συνεχίζεται το ταξίδι των Παλαίμαχων της Λέρου στην Sabaudia της Ιταλίας

945 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
9 Νοεμβρίου 2025

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In

Add New Playlist

Κανένα αποτέλεσμα
Δείτε τα αποτελέσματα
  • ENGLISH EDITION
  • ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
  • ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ
  • ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΝΕΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ΡΕΠΟΡΤΑΖ

© 2004 - 2025 | LEROS NEWS – ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ |

Ο ιστότοπος lerosnews.gr χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, συναινείτε στη χρήση των cookies.