back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Μεγάλη συμμετοχή στη φετινή δεντροφύτευση του Δήμου!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Μεγάλη συμμετοχή στη φετινή δεντροφύτευση του Δήμου!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η δεντροφύτευση του δήμου Λέρου, σε συνεργασία με το Στρατό, την ΥΝΤΕΛ, τον Οδηγισμό, τον Προσκοπισμό, μαθητές και πλήθος κόσμου.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων για ένα καλύτερο και πιο υγιές περιβάλλον.

Για το λόγο αυτό, τα τελευταία χρόνια φύτεψε περισσότερα από 6.000 δέντρα, θέλοντας να δημιουργήσει περιοχές πρασίνου και να αναδασώσει τις υπάρχουσες.

Σύνθημα της δημοτικής αρχής είναι «νησί καθαρό και περισσότερο πράσινο παντού», προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους κατάλληλους χώρους για περίπατο, ξεκούραση και αναψυχή.

Ο Δήμαρχος Λέρου, ευχαριστεί το Δημοτικό Φυτώριο Κω και το περιφερειακό Φυτώριο ΑΕ Ρόδου για την προσφορά των δέντρων, τον πρόεδρο και τα μέλη της δημοτικής επιτροπής πρασίνου, όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τον υπεύθυνο της Τεχνικής Υπηρεσίας Λεούση Γιάννη και το προσωπικό του δήμου, και γενικότερα όλους τους συμμετέχοντες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής.

Τέλος, ευχαριστεί τον απόδημο συμπατριώτη μας κ. Γιώργο Τσακυριό, που διαμένει στην Αυστραλία, για τα δέντρα που προσέφερε στη σημερινή δεντροφύτευση.

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ