Δελτίο Τύπου – Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝ. ΕΛ. είχε ο δήμαρχος Λέρου στην Αθήνα, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα θέματα που απασχολούν το νησί μας.
Ο πρόεδρος των ΑΝ. ΕΛ. από τη θέση που είναι δεσμεύτηκε ότι θα αρχίσουν άμεσα οι εργασίες δημιουργίας καταδυτικού πάρκου στον υγρό τάφο του Α/Τ Βασίλισσα Όλγα, ενώ παράλληλα θα γίνει προσπάθεια ανακατασκευής των παλιών ιταλικών κτιρίων με σκοπό τη δημιουργία ΝΑΤΟΙΚΟΥ θερέτρου στο νησί μας. Επίσης, θα γίνουν ενέργειες για τη δημιουργία Κέντρου Εκπαίδευσης Πεζικού για στρατεύσιμους της Δωδεκανήσου.
Δείχνοντας για μια ακόμα φορά εμπράκτως την αγάπη του για το νησί μας, ο Υπουργός δεσμεύτηκε για την άμεση υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων, που θα δώσουν τη δυνατότητα δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, συμβάλλοντας παράλληλα στην οικονομική και τουριστική μας ανάπτυξη.














![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-360x180.webp)



ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Θέμα παραίτησης της διοίκησης των ΕΛΤΑ έθεσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς
Λέρος: Με λαμπρότητα και παλμό ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου [VIDEO]
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup