15-06-2019 Τελευταία ενημέρωση: 17:28, στις 15-06-2019

Λέρος: Με μεγάλη επιτυχία η δράση “LET’S DO IT GREECE”

Σχολιάστε το άρθρο
Κατηγορία: Τα νέα της Λέρου
Εμφανίσεις: 874 φορές

Κάθε χρόνο υπάρχει μία μέρα που από άκρη σε άκρη σε όλη την Ελλάδα βγαίνουμε έξω και φροντίζουμε το περιβάλλον μας και δείχνουμε ότι με μία απλή θετική κίνηση μπορούμε εμείς οι ίδιοι να γίνουμε η αλλαγή που περιμένουμε.

Έτσι και φέτος, την Κυριακή 07-04-2019 πραγματοποιήθηκε για 8η συνεχόμενη φορά η Πανελλήνια Εθελοντική Εκστρατεία Καθαριότητας “LET’S DO IT GREECE” με μεγάλη επιτυχία.

Συμμετείχαν ενεργά, σύλλογοι, σχολεία, φορείς και πολίτες του νησιού περνώντας το μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν ενεργά καθώς και τον Λιμενάρχη κο Ρίγγα Γ. και το Λιμενικό Σώμα, το Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αλίντων κο Χατζηλάρη Α., τη Διευθύντρια του Μπελλενείου Γυμνασίου κα Διαμαντάρα Ε, τη Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Λέρου κα Κιανιέ Ε, την Πρόεδρο του ΕλληνοΪταλικού Συλλόγου κα Cettina Ferina και τα μέλη,τον Έφορο Προσκόπων Δωδεκανήσου κ. Βογιατζή Γ. , το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού κα Μπουράκη Σ, και το Καταδυτικό Κέντρο κο Κουβά Κ. που ανταποκρίθηκαν σε αυτή τη μέρα δράσης. Επίσης ευχαριστεί ιδιαίτερα την εταιρεία SANITAS για την ευγενική χορηγία της σε σακούλες απορριμμάτων και γαντιών τα οποία διανεμήθηκαν σε σχολεία και φορείς του νησιού.


Πείτε κάτι εδώ...
Είστε επισκέπτης
Διαφορετικά σχολιάστε ως επισκέπτης με ψευδώνυμο
Φόρτωση σχολίου... Το σχόλιο θα ανανεωθεί μετά 00:00.

Γίνετε ο πρώτος επισκέπτης που θα σχολιάσει.

Βρείτε μας στο Facebook