back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λέρος: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Δενδροφύτευση σε Μερικιά – Φράγμα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Δενδροφύτευση σε Μερικιά - Φράγμα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Δενδροφύτευση που διοργάνωσε ο Δήμος Λέρου, σε συνεργασία με Σχολεία, Φορείς και Συλλόγους του νησιού, στο πλαίσιο των περιβαλλοντικών δράσεων του Δήμου Λέρου, στις τοποθεσίες «Μερικιά» και «Φράγμα Παρθενίου», το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019.

Ειδικότερα, στη Δενδροφύτευση συμμετείχαν μαθητές των σχολείων μας, από το 2ο Γυμνάσιο Λέρου, το Μπελλένειο Γυμνάσιο, το ΕΠΑΛ ΛΕΡΟΥ, το Δημοτικό Σχολείο Αλίντων, όπως επίσης από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και τον Μοτοσυκλετιστικό Σύλλογο Λέρου.

Στις δύο προαναφερθείσες περιοχές φυτεύτηκαν 300 δενδρύλλια.

Η όλη δραστηριότητα εντάσσεται στην προσπάθεια προώθησης της περιβαλλοντικής συνείδησης, κυρίως στα παιδιά, με απώτερο στόχο την ευαισθητοποίηση αυτών και των οικογενειών τους σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο νησί μας.

Ο Δήμαρχος Λέρου, απευθύνει θερμές ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο και στον υπεύθυνο του Περιφερειακού Φυτωρίου ΑΕ που εδρεύει στη Ρόδο για την προσφορά 300 δενδρυλλίων, στον υπεύθυνο της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Ελένη Μιχάλη καθώς και στο προσωπικό του Δήμου Λέρου, ενώ ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους συμμετέχοντες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Δημοτικής Αρχής.

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ