19-08-2019 Τελευταία ενημέρωση: 17:47, στις 17-08-2019

Λέρος: Mε επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων

Σχολιάστε το άρθρο
Κατηγορία: Τα νέα της Λέρου
Εμφανίσεις: 1214 φορές

Σε μια ζεστή, λιτή και ιδιαίτερα εγκάρδια ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2018 η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων, σε συνεργασία με το Δήμο Λέρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ζουμπούλης Γιώργος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Λέρου κ. Μπίλλης Νεκτάριος και ο υπεύθυνος υπηρεσίας Ύδρευσης – Αποχέτευσης κ. Κοντραφούρης Αντώνης, στον κατάμεστο χώρο του ΟΛΠ, από συμπατριώτες μας απόδημους.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λέρου, αφού ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους, ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων για το έργο που επιτελούν, έργο που προβάλλει την Λέρο.

Επίσης ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους καθώς και τα παιδιά του χορευτικού τμήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων για τη διατήρηση και διάδοση των ηθών και των εθίμων μας.

Ο κ. Κόλιας αφού έκανε τον αναλυτικό απολογισμό των έργων που υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται από το 2011 έως και σήμερα, τόνισε ότι σε δύσκολους οικονομικά καιρούς και πρωτόγνωρα προβλήματα, ο Δήμος Λέρου απορρόφησε περίπου 19.000.000 ευρώ για σημαντικά έργα υποδομής του νησιού μας.

Τέλος, τόνισε την αναγκαιότητα και τη σημασία της συνεργασίας από όλες τις πλευρές, για να πετύχουμε τους στόχους μας και να φθάσει η Λέρος εκεί που πραγματικά της αξίζει.


Πείτε κάτι εδώ...
Είστε επισκέπτης
Διαφορετικά σχολιάστε ως επισκέπτης με ψευδώνυμο
Φόρτωση σχολίου... Το σχόλιο θα ανανεωθεί μετά 00:00.

Γίνετε ο πρώτος επισκέπτης που θα σχολιάσει.

Βρείτε μας στο Facebook