back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Με επιτυχία η εκδήλωση για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Με επιτυχία η εκδήλωση για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Την  Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 μετά το πέρας του εσπερινού που τελέσθηκε στο εκκλησάκι του προφήτη Ηλία, ο ΔΟ.ΠΑΙ.ΣΑΠ Λέρου διοργάνωσε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά στην πλατεία της Παναγίας του Κάστρου, το πανηγύρι του προφήτη Ηλία. Την εκδήλωση προλόγισε ο δήμαρχος Λέρου  Μιχαήλ Κόλιας, ευχαρίστησε  όλους εκείνους  που εργάστηκαν για εκείνη την ημέρα   καθώς  επίσης  & τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.

Μετά το χαιρετισμό του δημάρχου ξεκίνησε επίσημα και η δεύτερη κατά σειρά καλοκαιρινή εκδήλωση του Δήμου μας με την παρουσία του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου «Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ»

Από το Δήμο Λέρου προσφέρθηκε άφθονο δωρεάν κρασί & αναψυκτικά για τους μικρούς μας φίλους ενώ ο κόσμος διασκέδασε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι τοπικές αρχές, ο ιερός κλήρος, πολλοί συμπατριώτες και επισκέπτες του νησιού.

Ο Δήμος Λέρου θα ήθελε να ευχαριστήσει  τον κόσμο  που τον στηρίζει με την παρουσία του και του  δίνει  κουράγιο να συνεχίζει να αναδεικνύει τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις του νησιού μας. 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ