back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Με επεισοδιακό τρόπο η συνάντηση της Υφυπουργού Υγείας με το Δ.Σ. Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Με επεισοδιακό τρόπο η συνάντηση της Υφυπουργού Υγείας με το Δ.Σ. Λέρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Με επεισοδιακό τρόπο πραγματοποιήθηκε η πρώτη, άτυπη, συνάντηση του νέου δημοτικού συμβουλίου με την υφυπουργό υγείας κ. Παπακώστα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου.

Παρόντες ήταν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι, η βουλευτής κα Ιατρίδη, ο έπαρχος Καλύμνου κ. Θεμέλαρος αλλά και ο διοικητής του ΚΘΛ κ. Καρανικόλας. 

Ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας, παρουσίασε την έλλειψη επαρκούς παροχής υγείας στο νησί μας και ζήτησε να καλυφθούν οι ανάγκες σε ιατρικό και λοιπό προσωπικό και επιτέλους να δημιουργηθεί ατζέντα για τη μετεξέλιξη του ΚΘΛ που συρρικνώνεται.

Ακολούθησε η τοποθέτηση της κα Παπακώστα, η οποία δέχθηκε να ακούσει μόνο για δέκα λεπτά τους παρευρισκόμενους, επικαλούμενη υπηρεσιακούς λόγους.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι αντέδρασαν έντονα καθώς όλοι ευελπιστούσαν στην παρουσίαση και λύση έστω μέρους των προβλημάτων και εισέπραξαν αλαζονεία και περιφρόνηση.

Τέτοιες συμπεριφορές δεν λύνουν αλλά δημιουργούν προβλήματα σε μια περίοδο που η υγεία οφείλει να παίξει σημαντικό ρόλο.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ