back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Λέρος: Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαριότητας στους δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαριότητας στους δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους

Δελτίου Τύπου

Η Δημοτική Αρχή Λέρου ενημερώνει τους πολίτες ότι έχουν ξεκινήσει οι εργασίες καθαρισμού, αποψίλωσης χόρτων και διατήρησης της καθαριότητας στους κοινόχρηστους χώρους του νησιού.

Με αφορμή τα παραπάνω, απευθύνουμε έκκληση στους πολίτες και επισκέπτες του νησιού, οι οποίοι χρησιμοποιούν για την αναψυχή τους, τους κοινόχρηστους χώρους, να συμβάλλουν στην προσπάθεια διατήρησης της καθαριότητας στους χώρους αυτούς, τοποθετώντας τα κάθε λογής απορρίμματα (υπολείμματα – κουτάκια αναψυκτικών, καφέδων, τροφίμων κλπ), στους χώρους εναπόθεσης τους (καλαθάκια, κάδους κλπ) ώστε να παραμένει ο χώρος καθαρός.

Επίσης, παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες οικοπέδων να μεριμνήσουν για τον καθαρισμό των οικοπέδων τους, καθώς και για την αποψίλωση χόρτων και να φροντίζουν καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου για την απομάκρυνση και την μεταφορά των εύφλεκτων υλικών με δικά τους μέσα, ώστε να εξαλειφθεί κατά το δυνατόν ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς.

Τέλος, παρακαλούνται οι πολίτες που επιθυμούν να δηλώσουν κοινόχρηστους χώρους οι οποίοι χρειάζονται καθαριότητα, να απευθύνονται στο γραφείο Δημάρχου κ.Σπύρου Σοφία (τηλ. 22473.60200).

Δημοτική Αρχή Λέρου

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ