back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Λέρος: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 στο Παντέλι

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 στο Παντέλι

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 στο Παντέλι.

Πρόκειται για το έργο τοποθέτησης νέου συνθετικού χλοοτάπητα προϋπολογισμού 47,678,74€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) που θα κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζονται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και χρηματοδοτείται ομοίως από την Γ.Γ.Α. –Π.Δ.Ε. ΣΑΕ 016, με ενάριθμο 2018ΣΕ01600062.

Στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 Παντελίου προβλέπεται να γίνει αντικατάσταση του φθαρμένου και ακατάλληλου συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Παντέλι.

Επίσης προβλέπεται να τοποθετηθεί νέος συνθετικός χλοοτάπητας ύψους πέλους 50mm από νήματα πολυαιθυλενίου, σε απόχρωση φυσικού γρασιδιού επί ειδικής βάσης μαζί με τα υλικά πληρώσεως τα οποία είναι χαλαζιακή άμμος και κόκκοι ελαστικού (SBR). Για τη γραμμογράφηση θα τοποθετηθεί επίσης λευκού χρώματος όμοιος συνθετικός χλοοτάπητας πλήρως ενσωματωμένος σε λωρίδες, σύμφωνα με τις προδιαγραφές.

Για το θέμα ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Πολύ σύντομα παραδίδουμε στους δημότες μας το ανακατασκευασμένο δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 στο Παντέλι, το οποίο άλλωστε αποτελεί προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής Λέρου. Πρόκειται για ένα έργο που περίμενε η νεολαία του νησιού μας – και σε λίγες ημέρες από σήμερα το γήπεδο 5Χ5 στο Παντέλι θα αποτελεί ένα ακόμη κόσμημα της Λέρου.
Όπως είναι φυσικό, μετά από αυτό το έργο θα βελτιωθούν ακόμα περισσότερο οι αθλητικές υποδομές του νησιού με στόχο, εντός των πρώτων μηνών του νέου έτους να ξεκινήσει και η αποκατάσταση του χλοοτάπητα στο μεγάλο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Λακκί, ένα έργο που είναι αναγκαίο και έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι διαδικασίες δημοπράτησής του.
Για τη συγκεκριμένη εξέλιξη ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου καθώς και τους Διευθυντές και το προσωπικό των υπηρεσιών του Δήμου μας».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ