back to top
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΕΡΟΣ: Καταγγελία Δημάρχου για παραπληροφόρηση των πολιτών – Διασπορά ψευδών

Με την παρούσα επιστολή η Δημοτική Αρχή Λέρου καταγγέλλει το γνωστό δίδυμο Λουλουδιά – Παλαπουγιούκ, διότι για πολλοστή φορά, συνειδητά και κακόβουλα παραποιούν την πραγματικότητα, με συκοφαντίες, ασύστολα ψεύδη και ευτελείς επιθέσεις εναντίον του Δημάρχου, ώστε να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις στους συμπολίτες μας.

Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να αφήσουν υπόνοιες για την αγορά πάρκινγκ στο Κριθώνι και να λασπολογούν για την επισκευή του κτιρίου της ιταλικής αγοράς στο Λακκί, αναρτώντας φωτογραφικό υλικό. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον!

Ποια είναι η αλήθεια:

1. Η αγορά από τον Δήμο μας, του χώρου πάρκινγκ στο Κριθώνι, κρίνεται όχι μόνο απαραίτητη αλλά και επιβεβλημένη, αφού όπως όλοι γνωρίζουν, στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν εδώ και χρόνια τα αντλιοστάσια της αποχέτευσης. Ο χώρος πάρκινγκ που θα αγοραστεί θα χρησιμοποιηθεί από την υπηρεσία Ύδρευσης – Αποχέτευσης και η τιμή πώλησης αναδείχθηκε με βάση τις τιμές που ορίζει η αρμόδια ΔΟΥ.

2. Σχετικά με την επισκευή του κτιρίου της ιταλικής αγοράς στο Λακκί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, η κακόβουλη παραποίηση της πραγματικότητας από τον γνωστό υβριστή της δημοτικής Αρχής, προκαλεί μόνο ντροπή. Έφτασε στο σημείο να φωτογραφήσει το κτίριο που αυτή τη στιγμή επισκευάζεται και δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, και τις ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λασπολογόντας εναντίον του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής, ώστε να δημιουργήσει εντυπώσεις σε όσους δεν γνωρίζουν για την επισκευή του κτιρίου, ότι τάχα η παλιά αγορά είναι υπό διάλυση!!!

3. Ο Δήμος Λέρου έχει καταθέσει φάκελο με αίτηση χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ για την ανακατασκευή ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του κτιρίου της Δημοτικής Αγοράς και η παρουσίαση της μελέτης θα πραγματοποιηθεί στους πολίτες στα τέλη Σεπτεμβρίου.

4. Ο κ. Λουλουδιάς όφειλε να πάρει το λόγο στο Δημοτικό Συμβούλιο και να καταγγείλει τα όσα φαιδρά υποστηρίζει για να λάβει τις απαντήσεις που πρέπει. Αντ’ αυτού προτίμησε για άλλη μια φορά να παραπληροφορήσει την κοινή γνώμη στο ίντερνετ, με ψεύδη και λασπολογίες, ώστε ο Δήμαρχος να μην μπορεί να απαντήσει, νομίζοντας έτσι ότι οι πολίτες θα τον πάρουν στα σοβαρά. Χωρίς μυαλό και σκέψη, στο βωμό των μικροπολιτικών του σκοπιμοτήτων, έφτασε στο σημείο να συκοφαντεί το ίδιο του το νησί, εν μέσω Τουριστικής σεζόν, αναρτώντας φωτογραφικό υλικό που δυσφημίζει τη Λέρο! Δυστυχώς για τον τόπο, δεν είναι μόνο πολιτικά αφελής, είναι και επικίνδυνος για το ίδιο του το νησί!

Λυπούμαστε ειλικρινά για τις πολιτικά ανήθικες πρακτικές παραπληροφόρησης των δυο συγκεκριμένων ατόμων, τα οποία έχουν ως μοναδικό στόχο τις δημοτικές εκλογές! Η Λεριακή κοινωνία καταλαβαίνει τι συμβαίνει και για ποιο λόγο κάνουν ό,τι κάνουν, και τους έχει ήδη καταδικασμένους στην αφάνεια και στην πολιτική απαξίωση.

{loadmodule mod_ads_elite,Ads Elite (2)}

Popular Articles