back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014» – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014» - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φίλες και Φίλοι,Ο Δήμος Λέρου σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Παιδικών Σταθμών – Αθλητισμού Πολιτισμού Λέρου στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την περίοδο των Αποκριών διοργανώνει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εκδηλώσεων με σκοπό να διασκεδάσουμε ΜΙΚΡΟΙ και ΜΕΓΑΛΟΙ και να ξεφύγουμε από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Την προσπάθεια αυτή στηρίζουν με την συμμετοχή και τον εθελοντισμό τους: Σχολεία Σύλλογοι και Φορείς του νησιού μας οι οποίοι θα λάβουν μέρος με άρματα, πλούσια θεματολογία και πεζοπόρα τμήματα.

“Το Παιχνίδι του Χαμένου Θησαυρού”


Σάββατο 1 Μαρτίου 2014 και ώρα 15:00

Στο Στάδιο του Ξηροκάμπου, τα παιδιά ηλικίας από 8-18 ετών έχουν την δυνατότητα να παίξουν και να συμμετέχουν στο παιχνίδι του χαμένου θησαυρού. Με την βοήθεια συντονιστών, οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε ομάδες, προσπαθώντας να βρουν τους γρίφους μέσα από μια φανταστική περιπέτεια. Η νικήτρια ομάδα θα βραβευτεί από τον Δήμο μας και ή εκδήλωση θα κλείσει με αποκριάτικο ξεφάντωμα για μικρούς και μεγάλους.

“ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ”


Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Πριν την τελετή έναρξης θα γίνει ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΡΜΑΤΩΝ και ( FACE PAINTING) για τα παιδιά. Πιο συγκεκριμένα το Πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

  • 14:20 Παρέλαση των αρμάτων με αφετηρία την Καμάρα ( έξω από το τμήμα της Πολιτιστικής του Δήμου μας ).Κατά την διαδρομή τους τα άρματα θα περάσουν από τις περιοχές : Άλιντα – Αγ. Μαρίνα – Πλάτανο – Σπήλια –Άγκυρα – Λάκκι. Κατά την διάρκεια της διαδρομής τους θα γίνονται και ολιγόλεπτες στάσεις σε συγκεκριμένες περιοχές του νησιού.
  • 15:30 Ζωγραφική ( face painting) για τα παιδιά.
  • 16:00 Επίσημη τελετή έναρξης του ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ από τον Δήμαρχο Λέρου. ( Στην Πλατεία του Ξενοδοχείου Λέρος).

Η παρουσίαση των αρμάτων και των πεζοπόρων τμημάτων θα γίνει από speaker ανιματέρ ό οποίος θα σχολιάζει με λεπτομέρεια την κάθε αποκριάτικη στιγμή.

Η βραδιά θα κλείσει με απονομές αναμνηστικών στους συμμετέχοντες και με πολλές άλλες εκπλήξεις. Ας μην λείψει κανείς.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ