25-08-2019 Τελευταία ενημέρωση: 09:16, στις 25-08-2019

Λέρος: Ημέρα γιορτής για την πρωταθλήτρια ΑΕΛ

Σχολιάστε το άρθρο
Κατηγορία: Τα νέα της Λέρου
Εμφανίσεις: 592 φορές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Στην "φιέστα" της ΑΕΛ, η οποία είναι η πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας του ομίλου νήσων, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, το Σάββατο 11.5.2019, με προσκεκλημένο τον διεθνή ποδοσφαιριστή κ. Γιώργο Καραγκούνη. Εκτός από παράγοντες του Δήμου, το παρών έδωσαν, ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος κ. Χρήστος Ψέλλας και ο Γ’ αντιπρόεδρος της Ένωσης, κ. Δήμος Λουζίδης.

Μετά το φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε με τον Καλυμνιακό, ο πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Μιχάλης Τσάτσος ευχαρίστησε τους παίκτες αλλά και όσους βοήθησαν για να κατακτήσει η ομάδα τον τίτλο και κατόπιν το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας ο οποίος συνεχάρη τόσο τον πρόεδρο της ΑΕΛ, όσο και τους παίκτες της ομάδας αλλά και τους φιλάθλους που στήριξαν την δύσκολη προσπάθεια της ομάδας, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι είναι δεδομένη η στήριξη της Δημοτικής Αρχής Λέρου στο δύσκολο έργο της ομάδας στην Α' κατηγορία. 

Σημειώνεται ότι το βράδυ της ίδιας μέρας ο κ. Κόλιας παρευρέθηκε με εν δυνάμει και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, στο πάρτι της ομάδας στον πολυχώρο "Λιμάνι", όπου εκ μέρους του συνδυασμού "Λέρος με Όραμα και Σχέδιο για Όλους", παρέδωσε στον πρόεδρο της ΑΕΛ κ. Μιχάλη Τσάτσο επιταγή με το ποσό των 1000 ευρώ, για τα πρώτα έξοδα της ομάδας στην Α' κατηγορία.


Πείτε κάτι εδώ...
Είστε επισκέπτης
Διαφορετικά σχολιάστε ως επισκέπτης με ψευδώνυμο
Φόρτωση σχολίου... Το σχόλιο θα ανανεωθεί μετά 00:00.

Γίνετε ο πρώτος επισκέπτης που θα σχολιάσει.

Βρείτε μας στο Facebook