back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Η γιορτή του κρασιού στο Δρυμώνα

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Η γιορτή του κρασιού στο Δρυμώνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 πραγματοποιήθηκε στο πάρκο του Δρυμώνα η γιορτή του κρασιού, με την αναπαράσταση του τρύγου.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Λέρου και ο Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π Λέρου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό  Εξωραϊστικό  Σύλλογο  “Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ”.  

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  η αντιπρόεδρος του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. Λέρου  και πρόεδρος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου “Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ”  Φωτεινή Κοκκίνη εκφώνησε το τελετουργικό  της  αναπαράστασης  του τρύγου και ευχαρίστησε  όλους  όσους συμμετείχαν ενεργά για να υλοποιηθεί η εκδήλωση , καθώς επίσης   και τους  Νικόλα Κουτούζο , Αντώνη και Πόπη  Νταλλαρή, Βασίλη Τσίφτη  , τον Γεώργιο  και Πόπη Κοντογεώρη,  για την πολύτιμη βοήθεια και προσφορά τους.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Λέρου Μιχαήλ Κόλιας χαιρέτησε και εκείνος με τη σειρά του την εκδήλωση ευχαρίστησε όλους τους φορείς που συμμετείχαν ενεργά για να υλοποιηθεί η εκδήλωση, κυρίως τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο “Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ”, όλους τους συνεργάτες και πολύ περισσότερο  όλο  τον  κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.  

Μετά το χαιρετισμό του δημάρχου ακολούθησε λέρικο γλέντι με τη παρουσία του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου “Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ”.

Όπου και στη συνέχεα προσφέρθηκαν δωρεάν από το Δήμο Λέρου μυζήθρα, εφτάζυμο παξιμάδι, μουσταλευριά , σταφύλια,  αναψυκτικά και άφθονο κρασί.

Στην  εκδήλωση παρευρέθησαν  εκτός από τις τοπικές αρχές και πλήθος κόσμου όχι μόνο από τους ντόπιους άλλα  και από τους παραθεριστές του νησιού, που βρέθηκαν στο νησί μας με αποκορύφωση το γλέντι να κρατήσει μέχρι  τις πρωινές ώρες.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ