• ΛΕΡΟΣ: Η γιορτή του κρασιού στο Δρυμώνα

    ΛΕΡΟΣ: Η γιορτή του κρασιού στο Δρυμώνα

    Αναγνώσεις: 224

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Την Κυριακή 29-08-15 πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο του Δρυμώνα η γιορτή κρασιού.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Δήμος Λέρου & ο ΔΟΠΑΙΣΑΠ Λέρου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο η “Παναγία του Κάστρου”.

Ο Δήμαρχος Λέρου Μιχαήλ Κόλιας χαιρέτησε την εκδήλωση ευχαρίστησε όλους τους φορείς που συμμετείχαν και βοήθησαν στην πραγματοποίηση της φετινής εκδήλωσης , όπως τον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο η “Παναγία του Κάστρου”, καθώς και τους λεριούς Κουτούζο Νικόλαο επιχειρηματία , Νταλλαρή Αντώνιο εργολάβο, Βασίλη Κουμπάρο , τη Φρουτεμπορική Αφοί Χονδρόγιαννου στο Λακκί , όλους τους συνεργάτες και ακόμη όλων των κόσμο που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Στη συνέχεια η Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. κα. Φωτεινή Κοκκίνη εκφώνησε την αναπαράσταση του τρύγου & ευχαρίστησε & εκείνη με τη σειρά της όσους συμμετείχαν.

Στην εκδήλωση εκτός του κ. Κόλια, παρευρέθησαν, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών υπηρεσιών Ιωάννης Κωνσταντινίδης , ο Αντιδήμαρχος των Τ.Υ. Ιωάννης Σοροκάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.ΠΑΙ.Σ.Α.Π. Βασίλης Μεραμπελιώτης , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γεώργιος Ζουμπούλης , Φωτεινή Κοκκίνη.

Σχετικά με το περιεχόμενο της εκδήλωσης υπήρχε μια διαφορά, φέτος για πρώτη φορά σε σύγκριση με τις προηγούμενες έγινε η αναπαράσταση του τρύγου και προσφέρθηκε από το Δήμο μουσταλευριά σταφύλια & άφθονο κρασί στον κόσμο που συμμετείχε.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος κόσμου όχι μόνο από τους ντόπιους άλλα και από τους παραθεριστές του νησιού που βρέθηκαν στο νησί μας με αποκορύφωση το γλέντι να κρατήσει μέχρι αργά το βράδυ .

{widget:social-share-button}